The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ταινίες για όλα τα κοινά και οι καλύτερες σειρές που ανακαλύψαμε πρόσφατα Entertainment

Μας αρέσει το stand up του Pete Davidson;

Η αλήθεια είναι πως σε άλλες του δουλειές είναι καλύτερος

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 16, 2023

Μας αρέσει το stand up του Pete Davidson;
@Netflix.com

Ο Pete Davidson είναι διάσημος για τις κατακτήσεις του εδώ και λίγο καιρό. Πριν από αυτό ήταν διάσημος για την συμμετοχή του στο Saturday Night Live και από την εξαιρετική αυτοβιογραφική ταινία όπου πρωταγωνίστησε ο ίδιος The King of Staten Island.

Ωστόσο είναι γνωστός και από το stand up του. Όπως είπε και ο ίδιος όταν εμφανίστηκε στο The Hall, την πρώτη τελετή stand up comedians που μπήκαν στο Hall of Fame, δεν κάνει συχνά stand up και δεν κατάλαβε ακριβώς γιατί τον κάλεσαν να παρουσιάσει έναν από τους τέσσερις. Κι εμείς δεν θα πούμε ότι κάνει μεγάλο λάθος.

Εν/ω στην ταινία, σε κάποιες σειρές αλλά και στα σκετς του Saturday Night Live, είναι πολύ καλός, όταν ανεβαίνει στη σκηνή μόνος του, δεν φαίνεται να έχει την ίδια άνεση. Βασικά, αυτό που κάνει είναι να συνδέει μια σειρά από αστεία, ή κάποια beats, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει πάντα μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Όχι ότι πολλά από τα αστεία του δεν είναι επιτυχημένα, πρόκειται άλλωστε για έναν ευφυέστατο άνθρωπο. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει μελετήσει την τέχνη τόσο ενδελεχώς και γι’ αυτό μάλλον δεν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή συχνά, όπως παραδέχθηκε. Ίσως θέλει να αισθανθεί απόλυτα έτοιμος να το κάνει.

Στο μοναδικό ολοκληρωμένο stand up που υπάρχει στο Netflix, Pete Davidson: Alive From New York, μπορεί κάποια αστεία να είναι αρκούντως επιτυχημένα όσο και στα όρια της καφρίλας, αλλά το συνολικό show είναι λίγο sloppy, λίγο αρχάριο. Ακόμα και στο δεύτερο στην ίδια πλατφόρμα, βγήκε για λίγο και προτίμησε να παρουσιάσει μερικούς φίλους του, παρά να κάνει ένα ολόκληρο stand up μόνος του.

Οπότε στο ερώτημα αν μας αρέσει το stand up του Pete Davidson, η απάντηση είναι όχι ακόμα. Σίγουρα θα το ψάξει λίγο περισσότερο, αν θέλει θα του δώσει χρόνο, γιατί οι δυνατότητες στο μυαλό του και στο χιούμορ του υπάρχουν. Απλά δεν είναι έτοιμος ακόμα όπως αρκετοί άλλοι stand up comedians να σε συνεπάρουν με ένα ολοκληρωμένο show.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb