The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ταινίες για όλα τα κοινά και οι καλύτερες σειρές που ανακαλύψαμε πρόσφατα Entertainment

Η Κλίκα: Η σειρά μυστηρίου που μπορείς να απολαύσεις στο Ertflix

Τα φώτα μπορεί να σε τυφλώσουν επικίνδυνα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 10, 2023

Η Κλίκα: Η σειρά μυστηρίου που μπορείς να απολαύσεις στο Ertflix

Το Ertflix συνεχίζει την παράδοση των καλών ταινιών και σειρών μυστηρίου, όπου το σενάριο σε αφήνει άφωνο με τις ανατροπές και τη κλιμάκωση της αγωνίας. Η σειρά , "Η Κλίκα" θα σε κάνει να μην θες να πατήσεις stop, και σίγουρα δεν θα δεις μόνο ένα επεισόδιο.

Το BBC έβαλε το χέρι του και έφτιαξε μια σύγχρονη σειρά μυστηρίου με πρωταγωνίστριες νέες κοπέλες που θέλουν να ζήσουν τη μεγάλη ζωή και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Όνειρα δικά τους ή δανεικά θα το αποφασίσετε μόνοι σας.

Δύο φίλες που είναι μαζί από παιδιά ετοιμάζονται να ζήσουν τα ωραίοτερα χρόνια της ζωής, όταν περνάνε πρωτοετείς στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Η μία απο τις δύο φίλες μπαίνει κατευθείαν στη κλίκα με τα δημοφιλή κορίτσια όπου αρχηγός είναι μια ελκυστική και δυναμική καθηγήτρια.

Ο συνδυασμός γοητείας, ομορφιάς, ζωντάνιας, φεμινισμού δεν αργεί να γοητεύσει και τη δεύτερη φίλη που θα πρέπει να επιλέξει αν ανήκει σε αυτή τη κλίκα ή όχι.

Στη κλίκα ανακαλύπτει έναν μαγικό κόσμο με φαντασμαγορικά πάρτι, όπου συχνάζει η ελίτ των επιχειρηματιών του Εδιμβούργου.  Είναι όμως ένας κόσμος γεμάτος άθλιους συμβιβασμούς και καθώς η Χόλι βγάζει στο φως τον διεφθαρμένο πυρήνα του, ο κίνδυνος πλησιάζει από παντού, για την ίδια και την Τζόρτζια. Μπορεί η Χόλι να ξαναβρεί την αδελφική της φίλη; Και με τι κόστος για την ίδια;

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb