The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ντοκιμαντέρ για τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο, θερινά σινεμά και Girlboss News Room

Η σκανδιναβική ταινία του Netflix που θα σε εμψυχώσει με τη μουσική της

Μια καλή επιλογή που δίνει όσα υπόσχεται

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 21, 2023

Η σκανδιναβική ταινία του Netflix που θα σε εμψυχώσει με τη μουσική της
@Netflix.com

Αν σας αρέσουν οι ταινίες με μουσική και με τα συναισθήματα που προκαλεί στους ανθρώπους, εμψυχώνοντας τους, τότε μπορείτε να δείτε μια στο Netflix, η οποία έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το λέει άλλωστε και ο τίτλος της. A Beautiful Life, δηλαδή μια όμορφη ζωή. Έρχεται από την Σκανδιναβία και συγκεκριμένα από την Δανία και παρόλο που δεν είναι πολυδιαφημισμένη, έχει μπει στις top στην Ελλάδα. Φυσικά σε αυτό έπαιξε ρόλο ο τίτλος και η θεματολογία της.

Η υπόθεσή της είναι κλασσικότατη. Μια μουσική παραγωγός θα ανακαλύψει τυχαία ότι ένας ψαράς, έχει ένα κρυφό ταλέντο στο τραγούδι. Όσο εκείνη θέλει να δουλέψει γι’ αυτόν, αυτός θα πρέπει να αποφασίσει αν θα προτιμήσει τη ζωή του, ή την δόξα.

Και παρόλο που έχουμε δει πολλές φορές κάτι τέτοιο, αυτή η ιστορία είναι εμψυχωτική, εστιάζοντας όχι μόνο στα της διασημότητας, αλλά και σε όλα τα συναισθήματα των ανθρώπων της αλλά και της μουσικής της. Προκαλεί συγκίνηση κατά κύριο λόγο, χωρίς όμως να λείπει το χιούμορ, δείχνοντας πραγματικά μια όμορφη ζωή και φτιάχνοντας μας τη διάθεση.

Μπορεί λοιπόν να μην διεκδικεί δάφνες, αλλά η ταινία μας έδωσε αυτό που μας υποσχέθηκε από την αρχή, δηλαδή μουσική και συναίσθημα. Οπότε είναι μια πολύ καλή επιλογή για το βράδυ στο σπίτι παρέα με μια κρύα μπίρα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb