The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ντοκιμαντέρ για τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο, θερινά σινεμά και Girlboss News Room

5 θερινά σινεμά στην Αθήνα που πρέπει οπωσδήποτε να πας

Ένα από τα πιο αναπόσπαστα κομμάτια του καλοκαιριού

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 20, 2023

5 θερινά σινεμά στην Αθήνα που πρέπει οπωσδήποτε να πας

Το καλοκαίρι άργησε αλλά (φαίνεται) να έφτασε και μια αγαπημένη μας συνήθεια μπορεί να γίνει πράξη. Το θερινό σινεμά, ένα από τα πιο αναπόσπαστα κομμάτια του καλοκαιριού για πάρα πολύ κόσμο.

Υπάρχουν αρκετοί όμορφοι χώροι στην Αθήνα, όπου μπορείς να κάτσεις με λίγη δροσιά, απολαμβάνοντας μια ταινία που δύσκολα θα ξεχάσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, τις ταινίες των θερινών, τις θυμάσαι λίγο περισσότερο. Ίσως λόγω του καλοκαιριού…

Αίγλη Ζαππείου (Κήπος Ζαππείου, είσοδος από Βας. Όλγας)

Μέσα στον κήπο του Ζαππείου, η δροσιά είναι περισσότερη, ο χώρος είναι άνετος και οι επιλογές για σνάκ πάρα πολλές.

Δεξαμενή (Πλατεία Δεξαμενής Κολωνάκι)

Μπορεί να ακούς τα παιδιά να παίζουν απ’ έξω και να βλέπεις ταυτόχρονα την ταινία και να αισθάνεσαι ζωντανός. Κι εδώ πολύ δροσιά και ένας χώρος που σου θυμίζει το παρελθόν.

Riviera (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια)

Πάνω στον πεζόδρομο, αυτό το θερινό σινεμά συνδυάζει το σικάτο με το urban και γενικότερα όλη την ατμόσφαιρα των Εξαρχείων. Από τα αγαπημένα μας μέρη.

Cine Πολεμικο Μουσείο (Ριζάρη 2, Παγκράτι)

Από πέρσι το σινεμά του Πολεμικού Μουσείου κατάφερε να μπει αμέσως στις καρδιές μας, καθώς βρίσκεται σε μια τοποθεσία άμεσα προσβάσιμη από σχεδόν παντού, ενώ το περιβάλλον είναι τόσο προσεγμένο που σε ελκύει να ξαναπάς.

Θησείον (Απ. Παύλου 7, Θησείο)

Δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγεται από τον ξένο Τύπο στα καλύτερα θερινά σινεμά του κόσμου, κι αυτό μπορεί να πει πολλά. Ευρύχωρο, σε εξαιρετική τοποθεσία, με θέα εντός και εκτός σινεμά.

Πηγή φωτογραφιών: flix.gr

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb