ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μύκονο Σ’ Αγαπώ»: Το τραγούδι που γράφτηκε για το «νησί των ανέμων» με την βοήθεια ΑΙ

Ο Μυκονιάτης δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης δημιούργησε ένα μουσικό κομμάτι με τίτλο «Μύκονο Σ’ Αγαπώ»


Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2024

«Μύκονο Σ’ Αγαπώ»: Το τραγούδι που γράφτηκε για το «νησί των ανέμων» με την βοήθεια ΑΙ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναρωτιέστε αν γίνεται να δημιουργήσεις ένα τραγούδι σε λιγότερο από ένα λεπτό; Η απάντηση είναι ναι αν λάβουμε υπόψη το νέο τραγούδι «Μύκονο Σ’ Αγαπώ» του Πέτρου Νάζου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος, ο οποίος κατάγεται από τη Μύκονο, κατάφερε να φτιάξει με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης ένα μουσικό κομμάτι αφιερωμένο στο πολυαγαπημένο του «νησί των ανέμων» με τίτλο «Μύκονο Σ’ Αγαπώ».

Οι στίχοι του «Μύκονο Σ’ Αγαπώ»

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο δημοσιογράφος, όσον αφορά τους στίχους του τραγουδιού, ήταν απλώς να εισαγάγει κάποιες λέξεις-κλειδιά στο «έξυπνο» σύστημα, το οποίο δημιούργησε χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση αυτό το αποτέλεσμα.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη φέρει επανάσταση στην μουσική βιομηχανία αλλά ταυτόχρονα – όπως πολλοί φοβούνται- είναι πιθανό να «ακυρώσει» πολλούς καλλιτέχνες αφού πλέον ο καθένας θα μπορεί να δημιουργήσει ένα τραγούδι χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και σπουδές, παρά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορεί το εν λόγω τραγούδι να έχει κάποια εξόφθαλμα συντακτικά λάθη στους στίχους αλλά πολύ εύκολα αυτά θα μπορούν να διορθωθούν.

Άλλωστε οι επιλογές που σου δίνονται πλέον για την δημουργία ενός τραγουδιού είναι άπειρες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι είδος μουσικής θέλεις, ενώ παράλληλα μπορείς να δημιουργήσεις και ντουέτα.

Το «Μύκονο Σ’ Αγαπώ» είναι μια παραγωγή όπου οι εικόνες «παντρεύονται» με τους στίχους αναδεικνύοντας την Μύκονο και τις ομορφιές της.

Εσείς τι λέτε, θα γίνει επιτυχία;

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb