ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το αεροδρόμιο οι αγκαλιές επιτρέπονται μέχρι 3 λεπτά

Δείτε τον λόγο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2024

Σε αυτό το αεροδρόμιο οι αγκαλιές επιτρέπονται μέχρι 3 λεπτά
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι τις απεχθάνονται, κάποιοι αισθάνονται άβολα, κάποιοι τις θεωρούν κίνηση αγάπης και οικειότητος. Οι αγκαλιές όμως σε ένα αεροδρόμιο έχουν ξεχωριστή σημασία, αφού συνοδεύουν έναν αποχωρισμό ή μια επανασύνδεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως αν βρεθείς στη Νέα Ζηλανδία, και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ντούνεντιν, τότε οι αγκαλιές έχουν χρονικό περιορισμό.

Η διοίκηση αποφάσισε πως 3 λεπτά είναι αρκετά για μια αγκαλιά και αν θες παραπάνω, τότε θα βγαίνεις έξω, και όχι μπροστά στην είσοδο...αλλά στο πάρκινγκ.

Τοποθετήθηκαν ειδικές πινακίδες που απαγορεύουν τις χρονοβόρες αγκαλιές και συμβουλεύουν τους επισκέπτες να αγκαλιάζονται στο πάρκινγκ, προσφέροντας τους και 15 λεπτά δωρεάν στάθμευση.

Η απόφαση πάρθηκε για να υπάρχει συνωστισμός και καθυστερήσεις. Πρόκειται για ένα αεροδρόμιο με μεσαία τάξης κίνηση και προσέλευση.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι αυτό με τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τέλη και πρόστιμα στον κόσμο.

Η απόφαση ξεσήκωσε αντιδράσεις, αλλά η απάντηση της διοίκησης ήταν αποστομωτική...

Χαρακτήρισε τα αεροδρόμια ως «εστίες συναισθημάτων» και αναφέρθηκε σε μια μελέτη που υποδεικνύει ότι μια αγκαλιά 20 δευτερολέπτων είναι αρκετή για να πάρει μια έκρηξη της «ορμόνης της αγάπης» ωκυτοκίνης. Επίσης, υποστήριξε ότι η γρήγορη μετακίνηση των επιβατών, επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν περισσότερες αγκαλιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb