ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αληθινή οικογένεια ­«Ανταμς»

Κυνηγά φαντάσματα και ταξιδεύει με νεκροφόρα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2024

Η αληθινή οικογένεια ­«Ανταμς»
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οικογένεια Άνταμς, μια ταινία θρύλος που έγραψε ιστορία και από ότι φαίνεται έχει βρει μιμητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια οικογένεια στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Winsford του Cheshire μετακόμισε σε ένα σπίτι το 2022, και από τότε πιστεύει πως ζει ανάμεσα σε φαντάσματα.

Θεωρεί πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο και άρχισαν να στήνουν κάμερες και γρήγορα έγιναν λάτρεις του απόκοσμου και παραφυσικού.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά 11 ετών και 8 ετών και αυτά συμμετέχουν στο κυνήγι φαντασμάτων.

Άλλαξαν τον τρόπο ζωής τους, μάλιστα αγόρασαν και μια νεκροφόρα που την ονόμασαν χαϊδευτικά Morticia προς τιμήν του πληρώματος Άνταμς.

Έχουν φτιάξει ένα δωμάτιο στο σπίτι, τον "θάλαμο των φαντασμάτων" όπως το αποκαλούν και εκεί αποθηκεύουν αντικείμενα πουαγοράζουν και πιστεύουν πως είναι στοιχειωμένα και κουβαλούν ιστορίες από το παρελθόν.

Η οικογένεια έχει πάθος για τη συλλογή τρομακτικά μοναδικών αντικειμένων, με στοιχειωμένα ευρήματα να κερδίζουν μια θέση στο «στοιχειωμένο δωμάτιο» τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon-Paul Kenny (@theoccultfamily)

Στην ανατριχιαστική συλλογής τους θα βρείτε ένα στοιχειωμένο Tamagotchi, μια κούκλα που ονομάζεται Annie από έναν συνταξιούχο κυνηγό φαντασμάτων και ένα κουτί dybbuk που πιστεύεται ότι παγιδεύει ένα κακό πνεύμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon-Paul Kenny (@theoccultfamily)

Όμως τα αντικείμενα για τα οποία είναι περήφανοι είναι ένα καταραμένο φόρεμα χορού και μια «κούκλα ημερήσιας φροντίδας» που ονομάζεται Rebecca. Ο JP δήλωσε: «Το φόρεμα του χορού είναι από την Αμερική και το φορούσε ένα κορίτσι που είχε αυτοκινητικό δυστύχημα στον δρόμο για τον χορό της. Η Ρεβέκκα ήρθε με ένα βιβλίο ζωγραφικής και οι σελίδες αλλάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb