The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ταινίες, σειρές, θέατρο, συναυλίες και ό,τι σου κάνει κλικ στην Pop Culture News Room

Η ταινία του Ertflix που θα ξυπνήσει όλα σου τα πάθη

Όλα στη ζωή είναι θέμα προσέγγισης

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2023

Η ταινία του Ertflix που θα ξυπνήσει όλα σου τα πάθη
@Millennium Entertainment

Τον Woody Allen τον εκτιμάμε κυρίως σαν σκηνοθέτη και λιγότερο σαν ηθοποιό. Όχι ότι είναι κακός όταν βρίσκεται μπροστά στον φακό, αλλά συνήθως παίζει τον εαυτό του και ίσως αυτό να κουράζει κάποιους. Και συνήθως πάλι, παίζει σε ταινίες τις οποίες σκηνοθετεί κιόλας.

Εδώ παραδίδει αυτόν τον ρόλο του ηθοποιού - σκηνοθέτη στον John Turturro, και ο ίδιος απλά πρωταγωνιστεί σε μια ταινία πολύ κοντά στο mentalité του, η οποία είναι ευχάριστη και θα σου ξυπνήσει ότι πάθη έχεις κρυμμένα εδώ και αρκετό καιρό, για λόγους που μπορούν να ποικίλλουν.

Η υπόθεση της ταινίας φαίνεται αρχικά παράξενη, αλλά όσο προχωρά καλύπτει όλα τα αρχικά κενά. Ο Fioravante και ο Murray είναι φίλοι. Ο πρώτος είναι ειδικός στα λουλούδια και ο δεύτερος είναι σχεδόν πάντα αδέκαρος. Η δερματολόγος του λοιπόν του εξομολογείται ότι ψάχνει έναν άνδρα, επί πληρωμή, ο οποίος θα είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ένα τρίο με την φίλη της. Δυο όμορφες γυναίκες αλλά και η χρηματική αποζημίωση πιστεύει ότι είναι αρκετά για να πείσει τον Fioravanta, που πάντα είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες, να δεχθεί αυτός την πρόταση και από εκεί και πέρα να γίνει μάνατζερ του, κι εκείνος ζιγκολό.

Μπορεί η περίπτωση του πληρωμένου έρωτα να ξενίζει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, ωστόσο η προσέγγιση της ταινίας πάνω στο θέμα είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Ο Fioravante μπορεί να πληρώνεται για να κάνει αυτό που κάνει, αλλά το προσεγγίζει με τον δικό του τρόπο. Με έναν σεβασμό, έναν θαυμασμό και μια αγάπη για τις γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεται. Δεν θέλει να κάνει την δουλειά του και να φύγει, αλλά θέλει πρώτα να ξυπνήσει το πάθος τους, να τις κάνει να αισθανθούν ότι έχουν αξία, να τους δείξει τρυφερότητα. Και τα καταφέρνει.

Οι σχέσεις, όποιες κι αν είναι αυτές, για να λειτουργήσουν θέλουν πάθος, θέλουν ένταση, συνεννόηση, ταίριαγμα. Αυτό μας λέει αυτή γλυκύτατη ταινία του Turturro, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα είναι θέμα προσέγγισης. Αν προσεγγίσουμε κάτι με τον σωστό τρόπο, τότε κανένας δεν θα πληγωθεί ή έστω κανένας δεν θα αισθανθεί άσχημα.

Θα προτείναμε να τη δείτε με ένα ποτήρι κρασί και με καλή διάθεση, γιατί θα σας χαλαρώσει, θα ξυπνήσει μέσα σας όμορφα ένστικτα και ίσως μικρύνει την απόσταση που θέλετε να κρατάτε από τα πράγματα λόγω της καθημερινότητάς σας. Και η δική σας προσέγγιση λοιπόν θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη. Γιατί όλα τα πράγματα στη ζωή είναι αλυσιδωτά. Όπως λέει και ο Fioravante «Από το τριαντάφυλλο βγαίνει το αγκάθι. Και από το αγκάθι, το τριαντάφυλλο»…

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb