The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ντοκιμαντέρ για τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο, θερινά σινεμά και Girlboss Entertainment

Girlboss: Η σειρά ενός κύκλου για να δείτε τώρα που θα πέσει η θερμοκρασία

Μια σειρά που αξίζει της προσοχής σου

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2023

Girlboss: Η σειρά ενός κύκλου για να δείτε τώρα που θα πέσει η θερμοκρασία
promo

Μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρέχει, ευκαιρία να βάλουμε να δούμε κάτι που θα έχει αρχή, μέση και τέλος, πράγμα σπάνιο για την πλειόνότητα των σειρών του Netflix, που μόλις μυριστεί χρήμα γυρνάει 3 και 4 κύκλους μέχρι να λιποθυμήσουν από βαρεμάρα οι τηλεθεατές.

Το Girlboss είναι η αληθινή ιστορία της Sofia Amoruso, που δημιούργησε από το δωμάτιο της, και χωρίς καθόλου χρήματα, μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων τη Nasty Gal.

Με αυτή την επιχείρηση, η Amoruso μπήκε στη λίστα Forbes με τις αυοδημιούργητες γυναίκες, και κατάφερε το όνομα της να φιγουράρει δίπλα σε πολλά εκατομμύρια.

Η σειρά ακολουθεί την ονειροπόλα νεαρή από το ξεκίνημα, όταν ακόμα δεν υπήρχε καν η ιδέα μιας επιχείρησης.

Το πάθος της για τη μόδα και ο χαρακτήρας της, βαριόταν τα πάντα γρήγορα και εύκολα, κατάφεραν να την παρακινήσουν να κάνει τη μόδα απλή για πολύ κόσμο, κάτι που πολλές μεγάλες αλυσίδες ρούχων δεν είχαν καταφέρει εώς τότε.

H Μπριτ Ρόμπερτσον έχει όλα όσα χρειάζεται μια πρωταγωνίστρια μιας σειράς με προδιαγραφές για να είναι μια ακόμα ανάλαφρη σειρά, που όμως κατάφερε και ανέβασε το επίπεδο.

Είναι όμορφη, είναι γήινη, σε κάνει να πιστεύεις πως είναι μία από εμάς, είναι αγχωτική όταν πρέπει. Ο ρόλος της ταιριάζει και κατάφερε να προσθέσει πόντους στην ήδη καλοδουλεμένη προσπάθεια.

Η σειρά βλέπεται πανεύκολα, κάθε φορά που θα βλέπεις τους τίτλους τέλους, θα μπαίνεις στο πειρασμό να πας και στο επόμενο επεισόδιο, και είναι ιδανική για να της δεις μόνη/μόνος ή με παρέα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb