The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

To aim controler ήρθε για να αλλάξει το gaming για πάντα!

Μαζί με το Sony VR και το νέο shoot em up Farpoint


Δημοσίευση ΜΑΙ 13, 2017

To aim controller είναι μια νέα επαναστατική συσκευή VR για το PlayStation VR που έχει ως στόχο να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που παίζουμε shooter παιχνίδια πρώτου προσώπου! Συγκεκριμένα το aim controller αυξάνει την εμπειρία κάθε gamer "σκοπευτή".

Η ακριβής παρακολούθηση κίνησης, ο εργονομικός σχεδιασμός και οι βαθιά διαισθητικοί έλεγχοι αντιδρούν στις κινήσεις με αστραπιαία ταχύτητα και θανατηφόρα ακρίβεια. Μαζί με την ανατροφοδότηση των κραδασμών και τον ελεγκτή σφάλματος σάς επιτρέπει να νιώσετε τη δράση καθώς μεταφέρετε σε απίστευτους και απροσδόκητους κόσμους.

Υποδεχθείτε την περιπέτεια, εξοπλισμένοι με το χειριστήριο στόχευσης PS VR Aim Controller ΕΔΩ.

Farpoint

Το Farpoint είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που δημιουργήθηκε ειδικά για το PS VR Aim Controller με σκοπό ο χρήστης να αποκομίσει την καλύτερη εμπειρία του νέου χειριστηρίου. Απομονωμένος σε έναν εχθρικό εξωγήινο κόσμο, μάχεσαι για τη ζωή σου όσο ανακαλύπτεις τα κρυφά μυστικά του μέσω της μοναδικής VR FPS εμπειρίας.

Έχοντας «ναυαγήσει» σε έναν αχαρτογράφητο, εξωγήινο κόσμο με μόνο τον βασικό εξοπλισμό να σας κρατάει ζωντανούς, πρέπει να ψάξετε για να βρείτε έναν κατεστραμμένο διαστημικό σταθμό –Το Pilgrim –και τους επιζήσαντες μέσα του, ώστε να βρείτε τον δρόμο της επιστροφής.Η αποστολή σου παίρνει μια αναπάντεχη και καταστροφική τροπή, παρασύροντας εσάς κα τον διαστημικό σταθμό Pilgrim στον εχθρικό αυτό κόσμο.

Το Farpoint έχει φτιαχτεί από το μηδέν αποκλειστικά για το PlayStation VR και χρησιμοποιώντας το Χειριστήριο σκόπευσης PS VRAim Controller θα μπορέσετε να αλληλεπιδράσετε πλήρως με τον ψηφιακό κόσμο

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb