ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αννα Σόροκιν: Στο Dancing With The Stars με βραχιολάκι στον αστράγαλο η «απατεώνισσα κληρονόμος»

Δείτε το βίντεο


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2024

Αννα Σόροκιν: Στο Dancing With The Stars με βραχιολάκι στον αστράγαλο η «απατεώνισσα κληρονόμος»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αννα Σορόκιν, η Ρωσο-γερμανίδα απατεώνισσα που εξαπατούσε πλούσιους στη Νέα Υόρκη ως δήθεν κληρονόμος, εμφανίστηκε στο Dancing With the Stars των ΗΠΑ ως διαγωνιζόμενη, με ένα… ιδιαίτερο αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βραχιολάκι, που της έχει επιβληθεί ως περιοριστικό μέτρο, που φόραγε στο πόδι της δεν την εμπόδισε να χορέψει «τσα-τσα» ούτε την ενόχλησε κατά τη διάρκεια της παράστασης.

«Μια χαρά ελαφρύ είναι. Ίσα ίσα που ζήτησα να το σφίξουν λίγο για να μη “παίζει” την ώρα του χορευτικού», δήλωσε η Σόροκιν.

Η ιστορία της Σορόκιν

Από το 2013 έως το 2017, η Σόροκιν εξαπάτησε τράπεζες, πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλα ονόματα του Μανχάταν.

Παρίστανε μια Γερμανίδα κληρονόμο με το όνομα Άννα Ντέλβεϊ για να εξαπατήσει επιχειρήσεις και ιδιώτες, αποσπώντας από τα θύματά της συνολικά περίπου 275.000 δολάρια.

Η σύλληψή της και ο κατ’ οίκον περιορισμός

Από το 2022 βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, περιμένοντας να μάθει αν θα της επιτραπεί να παραμείνει στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της ποινής της. Αλλά, όπως ανέφερε πρόσφατα το Page Six, οι όροι του κατ’ οίκον περιορισμού της χαλάρωσαν πρόσφατα, επιτρέποντάς της να εργάζεται και να ταξιδεύει ελεύθερα σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από το σπίτι της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb