ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Που θα πάει η τεράστια περιουσία του Γουόρεν Μπάφετ μετά τον θάνατό του

Αλλαξε και πάλι γνώμη

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2024

Που θα πάει η τεράστια περιουσία του Γουόρεν Μπάφετ μετά τον θάνατό του
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων. Ο Γουόρεν Μπάφετ αποκάλυψε τι θα γίνει η περιουσία δισεκατομμυρίων που διαθέτει μετά τον θάνατό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα 93 του χρόνια, ο Μπάφετ, Πρόεδρος της Berkshire Hathaway, δήλωσε στην εφημερίδα, Wall Street Journal, ότι άλλαξε ξανά τη διαθήκη του και πλέον αποφάσισε να μην συνεχιστούν οι δωρεές στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς μετά το θάνατό του.

Η καινούργια του απόφαση είναι η δημιουργία ενός ταμείου που θα επιβλέπουν τα τρία του παιδιά.

«Το ίδρυμα Γκέιτς δε θα λάβει δωρεές από τα χρήματά μου μετά το θάνατό μου», είπε στη Wall Street Journal ο δισεκατομμυριούχους επενδυτής.

Πεπεισμένος πλέον ότι τα παιδιά του πρεσβεύουν αρχές που εγκρίνει, πήρε την απόφαση να αφήσει ένα τεράστιο καταπίστευμα που διαχειρίζονται αποκλειστικά αυτά.

«Αισθάνομαι πάρα πολλά καλά με τις αξίες των παιδιών μου και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για το πώς θα συνεχίσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η προηγούμενη απόφασή του ήταν πάει το 99% της περιουσίας του στο ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για αλλαγή της απόφασης εξαιτίας των αποκαλύψεων για τον Μπιλ Γκέιτς και τις περιπέτειες με εργαζόμενες στην εταιρεία του.

Αξίζει να σημειωθούμε ότι ο Γουόρεν Μπάφετ τα τελευταία 20 χρόνια έχει κάνει δωρεές αξίας 43 δις δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb