ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης, αλλά οι αμοιβές δεν ήταν αυτές που φανταζόμασταν

Οι ηθοποιοί δεν εξαργύρωσαν τη μεγάλη επιτυχία

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 30, 2024

Η σειρά που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης, αλλά οι αμοιβές δεν ήταν αυτές που φανταζόμασταν
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνταγή της επιτυχίας απλή. Παραλίες, όμορφια κορίτσια και αγόρια, και μεγάλες δόσεις περιπέτειας και δράσης. Το Baywatch άφησε εποχή, αλλά οι ηθοποιοί του δεν πήραν τα χρήματα που φανταζόμασταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή το «Baywatch: Moment in the Sun» και το reunion των ηθοποιών αποκαλύφθηκαν οι αμοιβές των πρωταγωνιστών για κάθε επεισόδιο και δεν ήταν αυτές που θα περίμενε κανείς για μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Η σειρά πραγματικά ανάδειξε πολλούς ηθοποιούς, (μεταξύ μας, μετά έκαναν όλοι μέτρια καριέρα), ήταν η αφορμή να λάμψει το αστέρι της Πάμελα Άντερσον, λατρεύτηκε από το κοινό με νούμερα που ζαλίζουν.

Η δημοφιλής σειρά Baywatch είχε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο θεατές την εβδομάδα και προβλήθηκε για 11 σεζόν μεταξύ 1989 και 2001.

Οι αγαπημένοι ναυαγοσώστες κάθε εβδομάδα είχαν και μια νέα περιπέτεια, πάντα όμως με αίσιο τέλος.

Το αμερικανικό κοινό τους αποθέωνε και τα εξώφυλλα και οι προσκλήσεις σε τηλεοπτικά σόου ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Όμως όπως αποκάλυψαν οι συντελεστές, οι αμοιβές ήταν πολύ κατώτερες των υπολοίπων σειρών.

Η Nicole Eggert μίλησε για τις αμοιβές τους στο νέο ντοκιμαντέρ του Hulu «Baywatch: Moment in the Sun». «Πίσω στην εποχή, το ποσό που προσέφεραν σε όλους ήταν περίπου 3.5000 δολάρια ανά επεισόδιο. Φίλοι εκείνη την περίοδο νομίζω ότι έβγαζαν ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο» ανέφερε στην κάμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Roberta «Summer» Quinn.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας πλούσιος ηθοποιός στο Baywatch. Ούτε ένας. Αυτό είναι περίεργο γιατί ο πλούτος μοιράζεται πάντα όταν είσαι σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή» συμφώνησε ο Billy, ο οποίος υποδύθηκε τον Eddie Kramer.

Τέλος να σημειώσουμε πως κατέχει ακόμα μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη πιο δημοφιλή σειρά, με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό να καταγράφεται το 1996 και να αγγίζει περισσότερους από 1,1 δισεκατομμύριο θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb