ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντάουνινγκ Στριτ: Προετοιμάζεται το «σχέδιο της κηδείας» του 17χρονου πλέον Λάρι

Ο διάσημος γάτος που «φρουρεί» την Ντάουνινγκ Στριτ πιστεύεται ότι διανύει τα τελευταία του χρόνια


Δημοσίευση ΑΥΓ 26, 2024

Ντάουνινγκ Στριτ: Προετοιμάζεται το «σχέδιο της κηδείας» του 17χρονου πλέον Λάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αξιωματούχοι της Ντάουνινγκ Στριτ ετοιμάζουν ένα «σχέδιο» για να ανακοινώσουν τον ενδεχόμενο θάνατο του Λάρι, της γάτας που «φρουρεί» την βρετανική πρωθυπουργική κατοικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λάρι έχει γίνει ένα ευρέως αγαπητό μέλος της Ντάουνινγκ Στριτ και συχνά κατά τη διάρκεια μεγάλων πολιτικών γεγονότων και ειδησεογραφικών εκπομπών, εντοπίζεται να τριγυρνά έξω από την πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Ο 17χρονος γάτος πιστεύεται ότι διανύει τα τελευταία του χρόνια, έχοντας ήδη ξεπεράσει τον μέσο όρο ζωής μιας γάτας αυτού του είδους.

Κυβερνητικές πηγές δήλωσαν στους Times ότι συντάσσεται δελτίο τύπου προκειμένου να είναι έτοιμοι «για τη θλιβερή ημέρα» που ο αγαπητός σε όλους γάτος φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες, που επιλέχθηκαν για να δημοσιευθούν με την είδηση του θανάτου του, αποθηκεύονται σε φακέλους στο σύστημα πληροφορικής της Ντάουνινγκ Στριτ, ως μέρος ενός σχεδίου για την ενημέρωση του κοινού.

Ενώ μια πηγή ανέφερε ότι, προς το παρόν, ο Λάρι «τα πάει καλά», μια άλλη είπε: «Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να χειριστούμε το θέμα με ευαισθησία».Ο γάτος, ο οποίος υιοθετήθηκε από το Battersea Cats Home, πρωτοήρθε στην Ντάουνινγκ Στριτ από τον Ντέιβιντ Κάμερον Cameron ως κατοικίδιο για τα παιδιά του και έκτοτε έχει ξεπεράσει πέντε πρωθυπουργούς.

Η ιστοσελίδα του Υπουργικού Συμβουλίου περιλαμβάνει βιογραφία της αγαπημένης γάτας, η οποία έχει ως εξής: «Ο Larry διαμένει από τις 15 Φεβρουαρίου 2011 και είναι η πρώτη γάτα στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ στην οποία απονέμεται ο επίσημος τίτλος Chief Mouser (...) Έχει κατακτήσει τις καρδιές του μεγάλου βρετανικού κοινού και των ομάδων τύπου που συχνά κατασκηνώνουν έξω από την εξώπορτα. Με τη σειρά του, το έθνος του στέλνει καθημερινά δώρα και λιχουδιές».

»Ο Larry περνάει τις μέρες του υποδεχόμενος τους επισκέπτες του σπιτιού, επιθεωρώντας τις άμυνες ασφαλείας και δοκιμάζοντας έπιπλα αντίκες όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου που παρέχουν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Independent (@the.independent)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb