ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμβουλές για να βάλετε το αυτοκίνητο στο πλοίο

Πώς θα βάλετε το αυτοκίνητο στο πλοίο με ασφάλεια, δίχως να αγχωθείτε από τη διαδικασία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 26, 2024

Συμβουλές για να βάλετε το αυτοκίνητο στο πλοίο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεταφορά του αυτοκινήτου με πλοίο αποτελεί μια σημαντική διαδικασία για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με άνεση και ευελιξία σε νησιά, ανακαλύπτοντας όλες τις κρυμμένες ομορφιές τους. Με το δικό σας αυτοκίνητο στις διακοπές, μπορείτε να φτάσετε σε δυσπρόσιτα μέρη, να προσαρμόσετε το πρόγραμμα των διαδρομών σας και να απολαύσετε την ελευθερία των κινήσεών σας. Ωστόσο, η διαδικασία της επιβίβασης μπορεί να προκαλέσει άγχος, ειδικά για τους άπειρους ταξιδιώτες.

Πώς θα βάλετε το αυτοκίνητο στο πλοίο με ασφάλεια

Πριν την Αναχώρηση

Κράτηση Εισιτηρίων: Κάντε την αγορά του εισιτηρίου σας εγκαίρως και βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την ώρα αναχώρησης και την πύλη επιβίβασης.

Έγγραφα: Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί σας (το εισιτήριο του πλοίου, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, την ασφάλιση και την ταυτότητα ή το διαβατήριο). 

Κατά την Άφιξη στο Λιμάνι

Ώρα Άφιξης: Πρέπει να βρίσκεστε στο λιμάνι τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση για να έχετε αρκετό χρόνο να τακτοποιήσετε το όχημά σας και να επιβιβαστείτε χωρίς άγχος.

Οδηγίες: Ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού του λιμανιού για τη σειρά επιβίβασης. Μείνετε σε επαφή με τους υπεύθυνους και ακούστε τις ανακοινώσεις. Κλείστε τη μουσική για να ακούτε καλύτερα τις οδηγίες.

Επιβίβαση στο Πλοίο

Προσεκτική Οδήγηση: Οδηγήστε αργά και προσεκτικά κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Αν το αυτοκίνητό σας έχει χαμηλή μάσκα, περάστε την μπάρα διαγώνια για να αποφύγετε τυχόν ζημιές.

Στάθμευση: Βεβαιωθείτε ότι το όχημα είναι καλά σταθμευμένο μόλις παρκάρετε. Σηκώστε το χειρόφρενο και βάλτε την πρώτη ταχύτητα ή την ταχύτητα παρκαρίσματος για αυτόματα οχήματα.

Καλό σας Ταξίδι!

Με την επιστροφή σας από τις διακοπές, φροντίστε για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Κλείστε από τώρα το ραντεβού σας, στον εξουσιοδοτημένο διανομέα & επισκευαστή Mercedes-Benz ΛάμδαStar

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb