The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80 χρονών, έχει ακραίες απόψεις για εμάς...»

Πώς απάντησε στην πρόσφατη επίθεση του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στον Στέφανο Κασσελάκη


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80 χρονών, έχει ακραίες απόψεις για εμάς...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου, που είχε μιλήσει σε σκληρό τόνο για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου, που είχε μιλήσει σε σκληρό τόνο για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Όσον αφορά τους λόγους που συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί βλέπω μία καθαρότητα στα μάτια του. Μου αρέσει η αμεσότητα που έχει. Δεν μου αρέσει να βλέπω ότι οι λίγοι ζουν εις βάρος των πολλών. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ήταν η σωστότερη επιλογή να θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης τον Δημήτρη Παπανώτα εκτός».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για τον πατέρα του
Στη συνέχεια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στον πατέρα του μετά τις οικονομικές του δυσκολίες και την κατάσχεση του σπιτιού του: «Ο πατέρας μου μού ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι ο πραγματικός πολιτικός είναι αυτός που θα πεθάνει φτωχός. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσει ο πατέρας μου και ούτε μπορώ να τον αναγκάσω επειδή είμαστε οικογένεια. Μακάρι να με ψηφίσει!»

«Η κρίση και η κατάσχεση του σπιτιού προφανώς και με επηρεάσε στην επιλογή μου να ασχοληθώ με τα κοινά. Δεν θέλω αυτό που έπαθα εγώ, να το πάθουν και άλλοι. Αλλά δεν κοιτάω τα ντουβάρια, εφόσον είμαι υγιής. Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις την ίδια νοοτροπία. Ο πατέρας μου είναι 80 χρονών, έχει ακραίες για εμάς απόψεις. Πρέπει να τον δούμε μειλίχια», κατέληξε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb