The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

J2US: Διπλή αποχώρηση στο show, αυτά τα ζευγάρια εμφανίστηκαν για τελευταία φορά

Αναμενόμενο εν μέρει το αποτέλεσμα...


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2024

J2US: Διπλή αποχώρηση στο show, αυτά τα ζευγάρια εμφανίστηκαν για τελευταία φορά

Ένα ακόμα live του J2US έφτασε στο τέλος του, και ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Στο αποψινό show, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία άσχημη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους, καθώς είχαμε διπλή αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο για ένα απ' τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν απόψε στο J2US, καθώς έχουν λάβει ορισμένες από τις χειρότερες κριτικές στο show, με τους κριτές να απορούν πώς άντεξαν 9 live σερί.

Ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη, η Αποστολία Ζώη με τον Στέλιο Δρουμαλιά και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη ήταν οι υποψήφιοι, με τους συμπαίκτες τους να σώζουν τους πρώτους. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε με 6-4 και δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο πρώτα ζευγάρια. Στον αντίποδα ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη συγκέντρωσαν 0 ψήφους για παραμονή!

Τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν από το J2US
Κάπως έτσι η Αποστολία Ζώη με τον Στέλιο Δρουμαλιά και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη άφησαν πίσω τους το J2US. «Έλεγα ότι θα κάνω Πάσχα, αλλά τελικά θα κάνω Μεγάλη Εβδομάδα», σχολίασε με χιούμορ o ηθοποιός, με τους κριτές να τονίζουν ότι ήταν... άθλος το γεγονός ότι έφτασε μέχρι εδώ. O Light έκανε πλάκα και τους είπε ότι... κι εκείνος θα αποχωρήσει μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο show ο Γιάννης Καπετάνιος είχε ξεχάσει τα λόγια του, ερμηνεύοντας το «Κάτι» της Καίτης Γαρμπή, αποσπώντας ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες από τους κριτές.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb