The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Mπιγιονσέ: H τολμηρή εμφάνιση με ολόσωμη δαντελένια φόρμα και η είδηση που την «τάραξε»

Η Μπιγιονσέ προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους φαν της, ποζάροντας με μία σέξι ολόσωμη φόρμα από δαντέλα


Δημοσίευση ΑΠΡ 20, 2024

Mπιγιονσέ: H τολμηρή εμφάνιση με ολόσωμη δαντελένια φόρμα και η είδηση που την «τάραξε»

Η Μπιγιονσέ ανέβασε μια σειρά από νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ντύσιμό της καθώς και τα γραφικά αξιοθέατα από τη διαμονή της στην Ιαπωνία.

Η 42χρονη ποπ σταρ δημοσίευσε εικόνες και βίντεο στο Instagram καθώς παρουσίαζε στα εκατομμύρια των οπαδών της το υπέροχο σύνολο που επέλεξε για να περιηγηθεί στην ασιατική χώρα μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z.

Έκανε τη δυναμική εμφάνιση στα social media, αφότου έγινε γνωστό ότι η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε το ρεκόρ που προηγουμένως κατείχε η ίδια, για το πιο πετυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ του 2024 στο Spotify, αφού το The Tortured Poets Department ξεπέρασε το Cowboy Carter της «Queen B»

Φαινομενικά ατάραχη από την είδηση, έκανε μία τολμηρή εμφάνιση με μία μπορντό φόρμα από δαντέλα με ασορτί, δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο. Συνδύασε το εντελώς διαφανές, μακρυμάνικο ρούχο με μια χρυσή ζώνη Chloe ως το statement κομμάτι της και φόρεσε μία εντυπωσιακή κάπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η καλλιτέχνης του Texas Hold'Em - που εντυπωσίασε με ένα κομψό κοστούμι με την ασορτί καμπαρντίνα και το καουμπόικο καπέλο για μια νύχτα στην πόλη με τον ράπερ σύζυγό της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα -συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνισή της με μια κρεμ τσάντα. Η Μπιγιονσέ μοιράστηκε μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες από το λαμπερό ντύσιμό της καθώς και τα γραφικά αξιοθέατα από την ημέρα της στην Ιαπωνία.

Για μια πρόσθετη πινελιά γοητείας, φόρεσε ένα μαύρο, βελούδινο καπέλο πάνω από τα μαλλιά της, τα οποία χτένισε σε μια χαμηλή αλογοουρά. Σε πολλά στιγμιότυπα, στα οποία μεταξύ άλλων κρατιέται χέρι χέρι με τον εξίσου κομψό σύζυγό της στο τρένο, φόρεσε ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό.

Ένα από τα διασκεδαστικά κλιπ που μοιράστηκε ως μέρος της ανάρτησής της, την έδειχνε να φορά ένα καουμπόικο καπέλο και να μιμείται τον... καουμπόη ενώ έκανε μια χειρονομία με το πιστόλι και κινούσε τους γοφούς της. Το σύντομο κλιπ έκανε μεγέθυνση και σμίκρυνση καθώς έκανε φόκους στην εμπνευσμένη από το Cowboy Carter country-style εμφάνισή της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb