The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τέλος η Britney Spears από τη μουσική βιομηχανία

Ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 04, 2024

Τέλος η Britney Spears από τη μουσική βιομηχανία

Αν και λέγεται πως η ομάδα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει αρχίσει να ψάχνει ήδη στιχουργούς και μουσικούς για το 10ο άλμπουμ της, η σταρ επιμένει πως δεν έχει σκοπό να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια της ποπ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξεκαθάρισε πως καμία από αυτές τις φήμες δεν ισχύει. «Για να ξεκαθαρίσουμε, τα περισσότερα νέα είναι σκουπίδια. Λένε συνέχεια, ότι απευθύνομαι σε τυχαίους ανθρώπους για να κάνω ένα νέο άλμπουμ. Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία», έγραψε στη δημοσίευσή της.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν γράφω, γράφω για πλάκα ή γράφω για άλλους. Για όσους από εσάς έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε για εμένα».

Αποκάλυψε ωστόσο, πως αν και δεν πρόκειται να μπει ξανά στο στούντιο, τα τελευταία δύο χρόνια έχει γράψει πάνω από 20 τραγούδια για άλλους. «Είμαι στιχουργός-φάντασμα και το απολαμβάνω τόσο πολύ», εξήγησε.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb