ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «One Piece» του Netflix θα σε εκπλήξει ευχάριστα

Αν του δώσεις μια ευκαιρία

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 08, 2023

Το «One Piece» του Netflix θα σε εκπλήξει ευχάριστα
youtube
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά με πειρατές, χωρίς υπερβολική βία, με πειρατές που "πάσχουν" απο καλοσύνη, και μια παραφροσύνη που όμως συνδέεται άριστα και δεν έχει κενά. Αυτά θα σου προσφέρει η καινούργια σειρά του Netflix One Piece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να σχεδιάστηκε για να το δούνε έφηβοι και νεαροί, αλλά το One Piece ξέφυγε από τον αρχικό στόχο και κατάφερε να γίνει ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους με αρκετή δράση και σημαντικές αναφορές στη πραγματικότητα που ζούμε.

Ένα μικρό αγόρι, ονειρεύεται να γίνει ο μεγαλύτερος πειρατής του κόσμου. Ένας χαμένος θησαυρός που αναζητουν όλοι(χωρίς να ξέρουν ότι υπάρχει) μια παρέα φαινομενικά κακών συντρόφων και ένα κυνήγι θησαυρού που θα σε κρατήσει στην οθόνη με την απλότητά του και το σενάριο γεμάτο φαντασία.

Το One Piece είναι ένα ιαπωνικό κόμικ και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Τίποτα δεν είναι απίθανο στη κουλτούρα των Ιαπώνων και αυτό περνάει στη γραφή τους.

Τέρατα, αλλά και άνθρωποι που διαφέρουν εμφανίζονται από το πουθενά κάνοντας μια απλή ιστορία, αριστούργημα της μικρής οθόνης.

Μεγάλη προσοχή, μπορεί να βρεις τους χαρακτήρες στην αρχή πολύ απλούς και βαρετούς. Όμως όταν φτάνει η ώρα της συνύπαρξης όλων αυτών το παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb