The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποιες ταινίες να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Από 27/3 έως 2/4

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2023

Ποιες ταινίες να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@STXfilms

Δευτέρα 27/3

The Company You Keep (Alpha) 22.40

Μια αγωνιώδης περιπέτεια με τον Robert Redford και τον Shia LaBeouf. Ένας δημοσιογράφος ανακαλύπτει ότι ένας χήρος δικηγόρος ήταν μέλος μιας επαναστατικής ομάδας που είχε διαπράξει μια αιματηρή ληστεία. Εκείνος θα ξεφύγει από το FBI και θα προσπαθήσει να βρει την πρώην κοπέλα του, η οποία είναι μέλος της οργάνωσης ώστε να την πείσει να πει την αλήθεια.

Τρίτη 28/3

Monte Carlo (Open Beyond) 21.00

Η Selena Gomez είναι η Grace και ταξιδεύει στη Γαλλία και το Παρίσι μαζί με δυο φίλες της. Ωστόσο δεν θα είναι ένα απλό ταξίδι, αφού οι τρεις τους θα καταλήξουν στο Μοντε Κάρλο, όταν κάποιοι νομίζουν ότι ένα από τα κορίτσια είναι Βρετανίδα κληρονόμος.

Τετάρτη 29/3

Richard Jewell (Star) 21.00

Η βιογραφική ταινία για τον Richard Jewell, έναν σεκιουριτά που έγινε ήρωας όταν απέτρεψε μια βομβιστική επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996. Ωστόσο λίγο αργότερα το FBI διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι είναι ύποπτος στην υπόθεση και τα πάντα άλλαξαν.

Πέμπτη 30/3

Hustlers (Open Beyond) 23.45

Ίσως ο πιο σeξι ρόλος της Jennifer Lopez στην καριέρα της στο σινεμά. Μια παρέα από στριπeρ αποφασίζει να παίρνει περισσότερα λεφτά από τα golden boys της Wall Street ως αντίποινα για τα οικονομικά αδιέξοδα που τους προκάλεσαν. Στην αρχή το χρήμα ρέει, αλλά η απληστία θα χαλάσει τα πάντα.

Παρασκευή 31/3

Rio (Alpha) 21.00

Ένας μπλε παπαγάλος Μακάο έχει συνηθίσει να μένει σε σπίτι στην κρύα Μινεσότα. Όμως με κάποιο τρόπο θα καταλήξει στο ζεστό Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου θα πρέπει να μάθει πολλά ώστε να επιβιώσει. Οι περιπέτειες του είναι αξιολάτρευτες αλλά και ξεκαρδιστικές.

Σάββατο 1/4

Friday Night Lights (Ant1) 00.15

Μια από τις καλύτερες ταινίες για American Football. Η πόλη της Odessa είναι φτωχή και το μόνο καμάρι που έχει είναι η ομάδα American Football του λυκείου. Η πορεία της προς τον τελικό έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και αλλάζει τις ζωές όλων.

Κυριακή 2/4

A Simple Favor (Star) 23.30

Η Στέφανι είναι μια ανύπαντρη μητέρα με ένα vlog για γονείς, η οποία γίνεται φίλη με την Έμιλυ, μια μυστικοπαθή γυναίκα της ανώτερης τάξης που έχει ένα παιδί στο ίδιο δημοτικό σχολείο. Όταν η Έμιλυ εξαφανίζεται, η Στέφανι αναλαμβάνει να ερευνήσει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb