The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το ρόφημα για να χωνέψεις το πολύ κρέας

Και αν πήγε το μυαλό σου στη σόδα έκανες λάθος

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2023

Το ρόφημα για να χωνέψεις το πολύ κρέας
Photo by Catia Climovich on Unsplash

Υπάρχουν κάποιες ημέρες, όπως το Σαββατοκύριακο, τις οποίες τρώμε λίγο παραπάνω. Είτε στο σπίτι, που φτιάχνουμε λίγη περισσότερη ποσότητα, ειδικά αν καλέσουμε φίλους, είτε έξω, που παραγγέλνουμε περισσότερα πιάτα απ’ ότι συνήθως.

Αν το γεύμα έχει πολλά ψητά, μπορεί συχνά να νιώθουμε ένα φούσκωμα αργότερα, που ίσως διαρκέσει και ολόκληρη την ημέρα. Η πρώτη επιλογή για αυτό είναι η σόδα ή ένα άλλο ανθρακούχο αναψυκτικό, ώστε να φύγει το φούσκωμα και να επέλθει η χώνεψη. Ωστόσο υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση, ένα φυσικό ρόφημα που βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια και φτιάχνεται πολύ γρήγορα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το χαμομήλι. Είναι άλλωστε το πιο γνωστό κατασταλτικό της δυσπεψίας, που ιδανικά θα πρέπει να καταναλώνεται περίπου δυο ώρες μετά το γεύμα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να το συνδυάσετε με μέλι, το οποίο από μόνο του είναι πολύ καταπραϋντικό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb