The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποια παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στη Eurovision 2023;

Αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά


Δημοσίευση ΜΑΡ 15, 2023

Ποια παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στη Eurovision 2023;

Σε μία αποκάλυψη για τη μετάδοση της Eurovision προχώρησε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος με δική του απόφαση σταματάει μετά από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Η Κρατική Τηλεόραση ψάχνει να βρει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, μετά την επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη. Είχαν γίνει κάποιες σκέψεις για τον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε. Παρουσιάστρια της Eurovision φέτος θα είναι η Τζένη Μελιτά και μαζί της θα είναι Μαρία Κοζάκου που είναι η σταθερά τα τελευταία χρόνια. 

Σου θυμίζουμε, ότι ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Δες περισσότερα στο βίντεο του ΣΚΑΪ:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb