The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η τρανς ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις στα Όσκαρ

Η Χάντερ Σάφερ, κόρη πάστορα κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου με το ταλέντο της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 15, 2023

Η τρανς ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις στα Όσκαρ

Μπορεί αυτές τις μέρες να συζητιέται για το αποκαλυπτικό φόρεμα της, τη βραδιά των Όσκαρ, αλλά η Χάντερ Σάφερ μπορεί να περηφανεύεται πως διεκδίκησε τη θέση της στη βιομηχανία του θεάματος, και τη κέρδισε με το σπαθί της.

Θα είναι η μούσα του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου, στη νέα του ταινία "And". Ο Λάνθιμος είδε την εντυπωσιακή ηθοποιό και μοντέλο στο Euphoria και σημείωσε το όνομα της σε ένα χαρτί για να βρει ένα ρόλο στο νέο του πρότζεκτ. Και ο ρόλος βρέθηκε και η επικοινωνία έγινε και η συνεργασία τους είναι γεγονός και όλοι περιμένουν να δούνε το αποτέλεσμα.

Η Χάντερ γεννήθηκε στις 31 Δεκέμβριου του 1998 από τους Κέιτι και Μακ Σάφερ. Ο πατέρας της είναι πρεσβυτεριανός ιερέας και η οικογένειά τους μετακινήθηκε μεταξύ εκκλησιών και κοινοτήτων στο Νιου Τζέρσεϊ, την Αριζόνα και τελικά το Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας. Έχει τρία μικρότερα αδέλφια, δύο αδελφές και έναν αδελφό.

Ενώ οι επιδόσεις στο σχολείο ήταν εντυπωσιακές και οι υποτροφίες την περίμεναν, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη καριέρα της στο μόντελινγκ. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Έχει κάνει μόντελινγκ για τους οίκους Prada, Dior, Gucci, Calvin Klein, Rick Owens, Helmut Lang, Tommy Hilfiger, Thierry Mugler, Coach, Maison Margiela, Vera Wang, Marc Jacobs, Versus Versace, Emilio Pucci, Ann Demeulemeester και Erdem, μεταξύ άλλων οίκων μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

Τον Ιούνιο του 2020, προς τιμήν της 50ης επετείου της πρώτης παρέλασης LGBTQ Pride, το Queerty, ένα μέσο για τα δικαιώματα της queer κοινότητας, η Σάφερ βρέθηκε μεταξύ των 50 ηρώων που «οδηγούν το έθνος προς την ισότητα, την αποδοχή και την αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους», ενώ το Time τη συμπεριέλαβε στη λίστα Next των «100 αναδυόμενων ηγετών που διαμορφώνουν το μέλλον» με ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα που έγραψε η συμπρωταγωνίστρια του Euphoria, η άλλη 26χρονη που αυτή τη στιγμή είναι στα πράγματα, η Zendaya.

Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε με το ρόλο της στο Euphoria, μια σειρά για έφηβους, και αποτέλεσε το εισιτίριο της για τη βιομηχανία του κινηματογράφου, αφού οι αναλυτές υποστηρίζουν πως θα είναι το πρόσωπο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των σκηνοθετών και παραγωγών τη δεκαετία που διανύουμε.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb