The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι αυτός ο διάσημος ηθοποιός στη φωτογραφία

Είχε να εμφανιστεί χρόνια, ενώ σταμάτησε τις ταινίες το 2004

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 14, 2023

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι αυτός ο διάσημος ηθοποιός στη φωτογραφία
@SplashNews.com

Με το που αντικρύσαμε την φωτογραφία δεν καταλάβαμε καθόλου για ποιον πρόκειται. Έπρεπε να διαβάσουμε τη λεζάντα για να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Έχει χάσει πολλά κιλά, έχουμε να τον δούμε σχεδόν δυο δεκαετίες και έχει φτάσει 93 ετών.

Φορώντας ένα τζιν, ένα καπέλο και τα γυαλιά, δεν είχαμε κάποιο έξτρα στοιχείο για να τον βρούμε μόνοι μας. Και διαβάζουμε τη λεζάντα λοιπόν και συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για έναν τεράστιο ηθοποιό που έχει κερδίσει δυο Όσκαρ, έναν Α’ Ανδρικού για την ταινία «The French Connection» και ένα Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «The Unforgiven».

@SplashNews.com

Κι όμως, αυτός είναι ο Gene Hackman των «Mississippi Burning», «The Firm», «Crimson Tide», «Hoosiers» και ένα σωρό άλλες ταινίες με τις οποίες μεγάλωσαν αρκετές γενιές. Όχι ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ειδικά στα 93 του, αλλά πραγματικά, δεν γνωρίζεται με τίποτα.

@britannica.com

O Gene Hackman έκανε την τελευταία του ταινία το 2004 και από τότε αποσύρθηκε στο New Mexico, όπου ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο μακριά που έχουμε χρόνια να δούμε έστω και μια φωτογραφία του, οπότε είναι λίγο απότομο να βλέπεις έναν άνθρωπο μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες εντελώς αλλαγμένο.

Πολλοί είχαν πει τότε ότι το κάνει για την οικογένειά του, με τη σύζυγό του να είναι 31 χρόνια μικρότερή του. Ωστόσο απ’ ότι αποδείχθηκε, οι ταινίες του προκαλούσαν αρκετό στρες, κάτι που δεν τον βοηθούσε καθόλου στα προβλήματα με την καρδιά του. Οπότε άφησε τις ταινίες, γράφει βιβλία και η μόνη του επαφή με τον χώρο, είναι ως αφηγητής σε δυο στρατιωτικά ντοκιμαντέρ.

@Bettmann Archive

Παρόλο το σοκ, που δεν μας επέτρεψε καθόλου να τον αναγνωρίσουμε, χαρήκαμε που είναι καλά και έχει φτάσει σε αυτή την ηλικία, όντας πλήρως λειτουργικός και χωρίς να ταλαιπωρείται από κάποια βαριά ασθένεια. Take care coach Norman…

@johnrieber.com

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb