The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Accused: Η σειρά που θα σου δείξει πως μπορεί ένας συνηθισμένος άνθρωπος να βρεθεί σε εξωπραγματικές καταστάσεις

Μια σειρά ου εξελίσσεται σε αίθουσα δικαστηρίων και σε κρατάει σε εγρήγορση

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2023

Accused: Η σειρά που θα σου δείξει πως μπορεί ένας συνηθισμένος άνθρωπος να βρεθεί σε εξωπραγματικές καταστάσεις

Το κανάλι Fox ανέλαβε να μεταφέρει μια ήδη πετυχημένη σειρά του BBC, και κατάφερε να τη πάει ένα βήμα παρακάτω. Η σειρά Accused είναι μια μίξη αστυνομικου και δικαστικού περιεχομένου και μεταφέρει ιστορίες ανθρώπων που έμπλεξαν σε εξωπραγματικές καταστάσεις.

Η σειρά ξεκινάει πάντα σε μια αίθουσα δικαστηρίου. Όμως κατηγορούμενοι είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που δεν μπορείς να τους φανταστείς εγκληματίες.Μέχρι το τέλος της δίκης αμφιταλαντεύεσαι για το αν είναι ένοχος ή αθώος, και το φινάλε σε αφήνει έκπληκτο.

Ένας πατέρας που κατηγορείται ότι δεν εμπόδισε τον γιο του να διαπράξει μια μαζική δολοφονία, μια παρένθετη μητέρα που απαγάγει τοπαιδί που γέννησε για να το σώσει και άλλες ιστορίες που δεν φαντάζεσαι ότι μπορούν να συμβούν, εξελίσσονται σε μια αίθουσα δικαστηρίου με τους πρωταγωνιστές να "ξεγυμνώνονται" μπροστά στο κατηγορητήριο και τις μαρτυρίες.

Οι χαρακτήρες κινούνται πάνω σε μια λεπτή γραμμή του να πράξω ή όχι, και οι πράξεις ή οι μη πράξεις τους έχουν συνέπειες και καταστροφικά αποτελέσματα.

Οι ιστορίες εξελίσσονται πολύ μεθοδικά, με σκοπό να προλάβεις να διαμορφώσεις άποψη, άποψη που συνήθως ανατρέπεται στο τέλος, όταν έχεις όλες τις παραμέτρους της ιστορίας.

Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και οι ιστορίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, εσύ ως θεατής κολλάς με το τι μπορεί να πάει στραβά στη ζωή ενός ανθρώπου.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb