The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το animation που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο

Αν θέλετε τα παιδιά σας να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, ξεκινήστε από εδώ…

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 11, 2023

Το animation που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο
@Netflix.com

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας στο σύνολό της, αλλά και της καθημερινότητας μεγάλου αριθμού ανθρώπων. Το ζήτημα είναι για να ευχαριστηθούμε το σύνολο της ομορφιάς του, θα πρέπει να έχουμε παιδεία πάνω σε αυτό. Να ξέρουμε γιατί το βλέπουμε και τι πραγματικά μας προσφέρει.

Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει ένα animation του Netflix, με τίτλο The Soccer Football Movie, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μάθει στα παιδιά τους λόγους που το κάνουν σπουδαίο, αλλά και γιατί θα πρέπει να το αγαπήσουν γι’ αυτό που είναι, μέρος της ζώης τους, και όχι όλη τους η ζωή.

Ένας κακός επιστήμονας κλέβει το ταλέντο από ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και ο Zlatan Ibrahimovic (ο οποίος κάνει και το voice over). Τέσσερις νεαροί που λατρεύουν το ποδόσφαιρο, αναλαμβάνουν να τους βοηθήσουν να το πάρουν πίσω, ώστε να συνεχίσουν να μαγεύουν μέσα στο γήπεδο και να προσφέρουν χαρά στους φιλάθλους.

Μια γλυκιά, όμορφη και αθώα ταινία, για την ομορφιά και τα συναισθήματα που μας προσφέρει το ποδόσφαιρο. Το οποίο απλά πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει γιατί είναι ένα σύνολο, που δεν χωράει κανέναν φανατισμό. Για το μόνο λόγο που θα πρέπει να φανατιστούμε είναι να το κρατήσουμε ζωντανό, γιατί όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό, το κάνουν καλύτερο ανεξαρτήτως αν παίζουν σε κάποια ομάδα που δεν συμπαθούμε.

Ο Zlatan έχει haters παγκοσμίως, αλλά δεν παύει να είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έκανε πιο όμορφο το ποδόσφαιρο. Και αυτό προσπαθεί να μας δείξει αυτή η ταινία, ότι είτε αυτός, είτε κάποιος άλλος, να έλειπαν από τα γήπεδα, το ποδόσφαιρο θα ήταν λίγο πιο φτωχό. τα παιδιά χρειάζονται είδωλα, και ο ίδιος είναι ένα τέτοιο. Οπότε η εξέλιξη της ταινίας, μας κάνει όλους να θέλουμε, να επιστρέψει στο γήπεδο, με τα αγνότερα συναισθήματά μας.

Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες ταινίες, πόσο μάλλον animation, το οποίο αφαιρεί λίγο από την σκληρότητα που μπορεί να έχει πραγματικά ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Κι αυτό για να καταλάβουμε, ότι ένα άθλημα πρέπει να είναι και να παραμείνει αγνό μέσα μας, να το παρακολουθούμε γιατί μας ψυχαγωγεί και όχι απαραίτητα για να κερδίσουμε, ώστε μετά να οδηγήσει στην διαφωνία ή ακόμα και στη βια, λεκτική ή σωματική. Οπότε αν θέλετε τα παιδιά σας να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, ξεκινήστε από εδώ…

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb