The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι θρυλικοί Guns N’ Roses έρχονται στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου

Η τεράστια παγκόσμια περιοδεία περιλαμβάνει και τη χώρα μας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2023

Οι θρυλικοί Guns N’ Roses έρχονται στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου

Οι θρυλικοί Guns N’ Roses έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική live εμφάνιση που θα κάνει το ΟΑΚΑ να σειστεί. Το συγκρότημα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (21/02) μια τεράστια Παγκόσμια Περιοδεία για το 2023 σε παραγωγή της Live Nation, πραγματοποιώντας headline shows σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.

Το εμβληματικό rock συγκρότημα ξεκινάει το ταξίδι του στις 5 Ιουνίου από το Park Hayarkon – Tel Aviv, Israel και συνεχίζει δυναμικά στην Ευρώπη, κλείνοντας τις συναυλίες στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το συγκρότημα θα συνεχίσει προς τη Βόρεια Αμερική, με αφετηρία το Medavie Blue Cross Stadium του Moncton, NB το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα επισκεφτεί ιστορικούς συναυλιακούς χώρους, όπως το Fenway Park – Boston, MA στις 21 Αυγούστου και το Wrigley Field – Chicago, IL στις 24 Αυγούστου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο BC Place – Vancouver, BC στις 14 Οκτωβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα μέλη του fan club ξεκινά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00, ενώ η γενική προπώληση θα αρχίσει δύο ημέρες αργότερα (24 Φεβρουαρίου, στις 10:00) μέσω του gunsnroses.com και της Τicketmaster.gr.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb