ENTERTAINMENT

Χαμός με τον Kanye West: Αρπαξε κινητό από το χέρι γυναίκας και το έσπασε

Σύμφωνα με ένα viral βίντεο, ο ράπερ έφευγε από τον αγώνα μπάσκετ της κόρης του North όταν παρατήρησε ότι τον ακολουθούσαν παπαράτσι
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2023
Χαμός με τον Kanye West: Αρπαξε κινητό από το χέρι γυναίκας και το έσπασε

Ο Kanye West φέρεται να βρίσκεται υπό έρευνα αφού φέρεται να της έβγαλε το τηλέφωνο μιας γυναίκας από το χέρι και το πέταξε όταν εκείνη αρνήθηκε να σταματήσει να τον κινηματογραφεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ένα viral βίντεο, ο ράπερ έφευγε από τον αγώνα μπάσκετ της κόρης του North όταν παρατήρησε ότι τον ακολουθούσαν παπαράτσι και κόσμος που τον τραβούσε φωτογραφιες.

Αν και δεν είναι σαφές αν η γυναίκα ήταν παπαράτσι ή απλώς φαν, φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και να την πλησίασε ενώ εκείνη τραβούσε σε βίντεο τις κινήσεις του μέσα από το δικό της όχημα.

«Δεν χρειαζόταν να το κάνεις αυτό», είπε στη γυναίκα, η οποία κράτησε το τηλέφωνό της στο πρόσωπό του. «Σταματήστε με τις κάμερές σας!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η γυναίκα του είπε ότι μπορούσε να τον κινηματογραφήσει επειδή ήταν «διασημότητα», ο Kanye West φέρεται να μπήκε στο αυτοκίνητό της, άρπαξε το τηλέφωνό της και το πέταξε μακριά.

Καθώς έφευγε, φέρεται να αντιμετώπισε έναν παπαράτσι. Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι του είπε για να τον κάνει να οπισθοχωρήσει.

Είναι άγνωστο πόσο καιρό η γυναίκα φέρεται να κινηματογραφούσε τον Kanye West, 45 ετών, και τι συνέβη πριν βγει από το αυτοκίνητό του που τον έκανε να την αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 177 / position2: 523
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb