The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αδιανόητη αγγελία εργασίας: Ιnfluencers προσλαμβάνουν με υψηλό μισθό νέους αρκεί...να μην έχουν ζωή

Οι influencers δημοσίευσαν τη σοκαριστική αγγελία εργασίας


Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2023

Αδιανόητη αγγελία εργασίας: Ιnfluencers προσλαμβάνουν με υψηλό μισθό νέους αρκεί...να μην έχουν ζωή

Σε μια προσπάθεια να κάνει την αγγελία να φαίνεται ελαφρώς πιο λογική, ο Bray δήλωσε ότι ο εργαζόμενος θα πληρώνεται για τα γεύματα και τα ταξίδια του.Οι influencers δημοσίευσαν τη σοκαριστική αγγελία εργασίας που έχει πλέον λήξει στο Indeed, αλλά παρά την εξαντλητική φύση της εργασίας, οι Gen Zs προφανώς έχουν κάνει μαζικά αιτήσεις.

Ο Tyler Bray, 24 ετών, ο οποίος διαχειρίζεται το συλλογικό συγκρότημα αγοριών North Star Boys, δήλωσε στη New York Post: «Είναι μια τρομερή δουλειά».

« Έχουμε λάβει τόνους αιτήσεων από Gen Zs σε όλη τη χώρα». Η θέση εργασίας, η οποία θα πληρώνει τον επιτυχόντα υποψήφιο μεταξύ 30.000 και 50.000 δολαρίων για 12ωρες βάρδιες έξι ημέρες την εβδομάδα, θα συνοδεύεται επίσης από μπόνους 10% για τυχόν συμφωνίες με εμπορικά σήματα που θα εξασφαλίσει ο βοηθός.

Οι North Star Boys, που έγιναν διάσημοι το 2021, έχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok. Η αγγελία εργασίας που έχει πλέον λήξει ανέφερε ότι ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι πρόθυμος να φορέσει «πολλά καπέλα», «να πάρει πρωτοβουλίες και, εκτός από το να γνωρίζει πολλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, αναφερόταν στις πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που ο βοηθός θα αναλάμβανε να διαχειρίζεται και απαριθμούσε στο τέλος τα πρόσθετα, πιο χειρωνακτικά καθήκοντα, τα οποία περιλάμβαναν το μαγείρεμα καθώς και την καθαριότητα για τη συλλογικότητα.

Εκτός από τις εξαντλητικές αυτές ώρες εργασίας, ο βοηθός θα πρέπει να «ακολουθεί [αυτούς] παντού», μεταξύ άλλων και στην επερχόμενη 28ήμερη περιοδεία του συγκροτήματος, αν και ο Bray δήλωσε ότι θα έχει ρεπό τις Κυριακές - με εξαίρεση όταν το συγκρότημα βρίσκεται σε περιοδεία.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει αρκετά πράγματα για το υλικό και την παραγωγή του, προκειμένου να εργαστεί για τα North Star Boys για 72 ολόκληρες ώρες την εβδομάδα.

Για να θέσουμε το ωρομίσθιο σε ένα πλαίσιο, πριν από τους φόρους, αν ο επιτυχών υποψήφιος αμείβεται με το κατώτερο όριο των 30.000 δολαρίων ετησίως, θα κερδίζει μόλις 7,44 δολάρια την ώρα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb