The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Survivor All Star: Οι «μπηχτές» για Καρολίνα, η νικήτρια ομάδα και ο νέος παίκτης

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star έρχονται τα πάνω κάτω


Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2023

Survivor All Star: Οι «μπηχτές» για Καρολίνα, η νικήτρια ομάδα και ο νέος παίκτης

Παιχνίδι ανατροπών, επιβίωσης και σκληρής ίντριγκας, το «Survivor All Star» έρχεται με το αποψινό του επεισόδιο να αποδείξει ότι έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, οι παίκτες συζητούν για το συμβαίνει και οι «μπηχτές» δεν λείπουν.

«Αυτό το παιδί ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έριξε», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώ η Στέλλα από τους Μπλε αναφέρει -συζητώντας με την ομάδα- ότι η Καρολίνα είχε σχέση έξω από το παιχνίδι. Η Μαριαλένα, ως καλή φίλη της τελευταίας, εκρήγνυται λέγοντας ότι «δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή».

Δεν είναι, όμως, η μόνη ένταση. Στο συμβούλιο του νησιού, ο Professor Μαρτίκας τα «βάζει» με τον Ηλία Γκότση κατηγορώντας τον ότι ματσάρει αδύναμους παίκτες. Ο Σπύρος φαίνεται αρχίζει να «επιτίθεται» ολοένα και περισσότερο σε συμπαίκτες του, εφαρμόζοντας το σχέδιο στρατηγικής του.


«Survivor All Star» χωρίς αγώνισμα… δεν γίνεται! Γι’ αυτό, απόψε, θα δούμε Κόκκινους και Μπλε να παλεύουν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού. Σύμφωνα με τα spoilers, οι Διάσημοι κερδίζουν και έτσι θα δυναμώσουν τρώγοντας.

Ο παίκτης που μπαίνει
Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε έναν δυνατό άντρα να καταφτάνει στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του «Πρωινού Μας», ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μπαίνει στους Μαχητές και η επιλογή δεν είναι τυχαία. Είναι από τους παίκτες που είχαν προκαλέσει μεγάλους καβγάδες, κατά το παρελθόν, τo 2018, ενώ είχε κατηγορήσει την Εύη Σαλταφερίδου για προδοσία επειδή μιλούσε με την απέναντι ομάδα. Μια κόντρα που μπορεί να την δούμε να συνεχιστεί και στο φετινό κύκλο.

Nα σημειωθεί ότι, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, επιβεβαιώθηκε ότι και η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι μία από τις προσθήκες στο καστ του «Survivor All Star». Αυτό σημαίνει ότι, άμεσα, θα εμφανισθεί και οι αντιδράσεις του Μάριου θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb