The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

4 λόγοι για να μη δώσετε κινητό τηλέφωνο στο παιδί

Και είναι σοβαροί

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2023

4 λόγοι για να μη δώσετε κινητό τηλέφωνο στο παιδί
Photo by charlesdeluvio on Unsplash

Ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο είναι το παιδί σας να σας ζητήσει δικό του κινητό, ή να του δώσετε το δικό σας να ασχοληθεί.

Μπορεί κάθε γονιός να ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδί του, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα πριν πάρει κινητό στο παιδί του. Και υπάρχουν λόγοι που πρέπει να προσέξετε.

  • Ακόμα κι αν έχετε βάλει κάποιες ρυθμίσεις, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να φαίνεται η τοποθεσία. Γιατί ακόμα και μια selfie μπορεί να μαρτυρήσει που βρίσκεται.
  • Μπορεί να ξέρει τον τρόπο να ενεργοποιήσει το wi-fi και να αποκτήσει πρόσβαση σε εφαρμογές και άλλα που για σας είναι κόκκινη γραμμαή, Το ρισκάρετε;
  • Τα σημερινά παιδιά, περνούν κατά μέσο όρο 7 ώρες τη μέρα μπροστά σε μια οποιαδήποτε οθόνη, και αν του δώσετε κινητό θα χάσετε τον έλεγχο και υπάρχει περίπτωση να είναι συνεχώς μπροστά σε αυτή.
  • Ο εθισμός είναι πολύ πιθανός ακόμα και στους μεγάλους, πόσο μάλλον στα παιδιά που είναι πιο επιρρεπή. σε αυτόν. Το παιδί είναι πιθανό να «κολλήσει» σε βαθμό που δεν φαντάζεστε. Κάτι που δεν θα θέλατε με τίποτα.
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb