
Τον Νοέμβριου του 2022 συνελήφθη με τη κατηγορία ότι παρενέβη το νόμο περί Μετανάστευσης και οδηγήθηκε στις φυλακές στη Ρωσία.
Εκεί όπως καταγγέλει, βασανίστηκε, ξυλοκοπήθηκε, του ξύρισαν το κεφάλι, τον άφησαν νηστικό για ημέρες και προσπάθησαν να τον βιάσουν με μπουκάλι από αλκοόλ.
Η σύλληψη του ήρθε λίγες ώρες μετά από την ανάρτηση ενός σατυρικού βίντεο που έδειχνε ένα Ρώσο στρατιώτη να πετάει χειροβομβίδα στον ευατό του.
Μετά από την παραμονή του στη φυλακή, απελάθη στην Μολδαβία, όπου και παραχώρησε συνέντευξη στα διεθνή μέσα ενημέρωσης παρουσιάζοντας τι συμβαίνει στις φυλακές της Ρωσίας.
Σήμερα όπως μετέδωσε από τα κανάλια του θα δωρίσει μη επανδρωμένα drones στην Ουκρανία, αξίας 100.000 ευρώ, με σκοπό να ενισχυσεί τον αγώνα των Ουκρανών στη παράνομη εισβολή των Ρώσων.