MAKEUP

Η Hailey Bieber έκανε viral αυτήν την “ανατροπή” στο μακιγιάζ

Δοκίμασέ το
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Hailey Bieber έκανε viral αυτήν την “ανατροπή” στο μακιγιάζ
@haileybieber

Αν θέλουμε να βρούμε ποια είναι η πιο influencial celebrity αυτήν την στιγμή στην ομορφιά, πολλές θα σκεφτούμε ένα όνομα: τη Hailey Bieber. Έχει δημιουργήσει πολλές τάσεις, μόνο μέσα σε μια χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2022, ήταν το glazed donut look. Το glowy πρόσωπο της Hailey, ψάχνουν τρόπο να το πετύχουν όλες. Συνεχίστηκε αυτό, με τα glazed donut lips και τα glazed donut nails. Όλα θέλουμε να γυαλίζουν και να είναι αστραφτερά και φρέσκα. Ο,τι κι αν κάνει, γίνεται viral σε Instagram και TikTok.

Ποια είναι η ανατροπή στο μακιγιάζ που έκανε η Hailey Bieber

Είδαμε μια μικρή “ανατροπή” στο μακιγιάζ της Hailey. H celebrity makeup artist Leah Darcy, που επιμελείται πολλά από τα looks της, μας το αποκάλυψε. Αντί για μαύρη μάσκαρα, μας δείχνει την πρόταση με την καφέ. Κι όμως, ενώ η μαύρη είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση και μπορεί να μην έχεις δοκιμάσει την καφέ, θα τη δεις με άλλο μάτι. 

@leahdarcymakeup

Για να πετύχεις φυσικό αποτέλεσμα, βάλε καφέ και δημιούργησε μήκος χωρίς να φαίνεται πολύ έντονο. Θα είναι σα να μην έχεις βάλει καθόλου μάσκαρα. Συνδύασέ το κι εσύ με glossy έντονο κραγιόν και έχεις το τέλειο look. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb