The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Σινεμά ή σπίτι για σειρές και για stand - up Entertainment

Η σειρά για να μάθεις όλα όσα συμβαίνουν στον λαμπερό κόσμο του τένις

Η νέα σειρά του Netflix «Break Point»

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 19, 2023

Η σειρά για να μάθεις όλα όσα συμβαίνουν στον λαμπερό κόσμο του τένις
@Netflix.com

Αν σου αρέσει το τένις όταν το βλέπεις μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να ξέρεις ότι η προετοιμασία για όλο αυτό το πολύ απαιτητικό άθλημα είναι ακόμα πιο αγχωτική και επίπονη. Αυτό μπορεί να φανεί με αρκετή λεπτομέρεια, στη νέα σειρά του Netflix «Break Point».

Κάθε επεισόδιο επιλέγει έναν ή περισσότερους αθλητές του τένις και τους ακολουθεί στην ανηφόρα ενός τουρνουά, είτε αυτό είναι Grand Slam είτε κάποιο διάσημο τουρνουά της ATP ή της WTA. Στο πρώτο επεισόδιο το «κακό» παιδί του τένις, Νικ Κύργιος, μας ξεναγεί στο Australian Open, ενώ ακολουθούν ανερχόμενα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Ματέο Μπερετίνι, ο Φιλίξ Οζερ - Αλιασίμ, η Πάουλα Μπαντόσα κ.α., που μας ξεναγούν στο Indian Wells, στο Μadrid Open και στο Roland Garros.

Η ευκαιρία για ένα μεγάλο τουρνουά γεμίζει ελπίδα και φιλοδοξίες όλους τους αθλητές, καθώς μια μεγάλη νίκη, μπορεί να τους αλλάξει την καριέρα μέσα σε λίγες ημέρες και να τους ανεβάσει στο ranking. Η θέληση, το πάθος και η αγάπη για το άθλημα είναι τα θετικά συναισθήματα, τα οποία φυσικά μπορεί να συνοδευτούν από απογοήτευση, η οποία ωστόσο πρέπει να είναι προσωρινή. Άλλωστε η ζωή ενός τενίστα είναι να ταξιδεύει σχεδόν 9 μήνες τον χρόνο και πάντα υπάρχουν ευκαιρίες να διακριθεί.

Αν λοιπόν σας συναρπάζει ο κόσμος του τένις, ήρθε η ώρα να δείτε και το backstage του, όλο το συναίσθημα που δημιουργεί στους αθλητές του, το οποίο πρέπει να αφήσουν έξω από το court. Στο Netflix θα βρεις διαθέσιμα τα πρώτα 5 επεισόδια, ενώ τα επόμενα 5 θα έρθουν στις οθόνες μας τον Ιούνιο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb