The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η πικάντικη ερωtική ζωή της Τζίνα Λολομπρίτζιντα

Το απόλυτο σύμβολο του σeξ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 19, 2023

Η πικάντικη ερωtική ζωή της Τζίνα Λολομπρίτζιντα

Μία από τις πιο θρυλικές παρουσίεςστον ιταλικό κινηματογράφο και το μεγαλύτερο σύμβολο του σeξ, στον παγκόσμιο κινηματογράφο τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, η Τζίνα Λολομπρίτζιντα γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1927, στο Σουμπιάκο, ένα γραφικό χωριό στα περίχωρα της Ρώμης.

Ηταν κόρη ενός πλούσιου κατασκευαστή επίπλων, που όμως είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται όταν Αμερικανοί βομβάρδισαν το χωριό της.

Η οικογένεια με τον πόλεμο μετακομίζει στη Ρώμη όπου η Τζίνα αρχίζει και ασχολείται με το μόντελινγκ.

Δηλώνει συμμετοχή στα καλλιστεία, που όμως βγαίνει τρίτη, αλήθεια τι να έλεγε μετά η επιτροπή που την έκοψε; όμως οι κυνηγοί ταλέντων μένουν με το στόμα ανοιχτό και την πολιορκούν για να βγει στο σινεμά.

Κάθε της ταινία έκοβε εισιτήρια που άλλοι αστέρες της εποχής απλά φαντάζονταν, και γύρισε σύνολο 60 ταινίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nella mente di una Serialist. (@menteserialist)

Στα προσωπικά η ζωή της ξεπερνούσε σε ενδιαφέρον τα σενάρια που έπαιζε στον κινηματογράφο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania Panella (@stef_p21)

Η Τζίνα Λολομπρίτζιτα, είχε πολλούς εραστές και εφήμερες σχέσεις, αλλά παντρεύτηκε μόνο μία φορά. Ο μόνος αναμφισβήτητος γάμος της ήταν με τον γιουγκοσλάβο Σλοβένο γιατρό Μίλκο Σκόφιτς, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον ηθοποιό Αντρέα Μίλκο. Ο γάμος τους διάρκεσε 23 χρόνια, από το 1949 έως το 1972.

Το 2006, σε ηλικία 79 ετών, αρραβωνιάστηκε τον 45χρονο Ισπανό επιχειρηματία Χαβιέρ Ριγκάουι Ράφολς. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε την ίδια χρονιά, σύμφωνα με την ίδια, αλλά ο ισπανός εραστής της ισχυρίστηκε ότι είχε τελεστεί μεταξύ τους γάμος.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb