SKIN CARE

Όλοι μιλούν τώρα για αυτό το skincare συστατικό

Μπορείς να βρεις ποιο είναι;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Όλοι μιλούν τώρα για αυτό το skincare συστατικό
@bidalli.us_official

Μέσα στην πληθώρα συστατικών ομορφιάς, μαθαίνουμε ακόμα και πολλά νέα. Ωστόσο, τελευταία ακούγεται πολύ ένα συστατικό που δεν είναι τόσο νέο, αλλά έχει έρθει στο προσκήνιο. Το έχεις ακούσει ποτέ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο είναι το skincare συστατικό που μιλούν όλοι γι’ αυτό

Τα beauty girls, κοιτάζουν προσεκτικά τα συστατικά που έχουν τα προϊόντα ομορφιάς τους. Έχουν στο boudoir τους όλα όσα χρειάζονται και δοκιμάζουν και αρκετά νέα. Ανάμεσα στη Βιταμίνη C, τη Ρετινόλη και άλλα συστατικά, βλέπουμε οι εταιρείες να χρησιμοποιούν το Tiger Grass.

Τι είναι το Tiger Grass (το χόρτο της τίγρης); Πρόκειται, στην ουσία για ένα παρατσούκλι του συστατικού Centella Asiatica. Είναι το εκχύλισμα ενός φυτού που βρίσκουμε κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για φαρμακευτικούς σκοπούς. 

Φαίνεται να έχει πάρει αυτό το όνομα από τις τίγρεις που, λέγεται ότι κυλιούνται πάνω του για να καταπραΰνουν τις πληγές τους. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. 

Ποια είναι τα οφέλη του Tiger Grass

Ανάμεσα στα οφέλη που προσφέρει, είναι η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, αλλά και η επούλωση των πληγών. Σύμφωνα με ειδικούς, η Centella Asiatica, για τους παραπάνω λόγους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντιγηραντικό συστατικό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina I K-Beauty Blogger (@christinahello)

Επιπλέον, το αποτέλεσμα είναι να δείχνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και ενυδατωμένη, σε συνδυασμό και με άλλα συστατικά. Βοηθάει στην διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού και στην διατήρηση της ενυδάτωσης. Με όλα αυτά επιτυγχάνεται και η σύσφιξη του δέρματος.

Ενώ το βρίσκαμε περισσότερο τα τελευταία χρόνια στην κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς, τώρα υπάρχουν αρκετά προϊόντα που μπορείς να βρεις με αυτό και στην χώρα μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb