The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η περιοχή όπου τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με τους ανθρώπους να ανταλλάσσουν γροθιές

Σκληρές εικόνες

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 29, 2022

Η περιοχή όπου τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με τους ανθρώπους να ανταλλάσσουν γροθιές
@news18.com

Τα Χριστούγεννα όπως τα έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας, είναι άμεσα συνυφασμένα με την ανταλλαγή δώρων, με την γενικότερη προσφορά στον συνάνθρωπο αλλά και τις αγκαλιές στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για μερικούς κατοίκους του Περού ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, στο νότιο Περού οι κάτοικοι αντί για δώρα ανταλλάσσουν γροθιές. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκαν για να γίνουν viral, αλλά μια τοπική παράδοση με στόχο να λυθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχουν μεταξύ τους πριν την αλλαγή του χρόνου.

Στη νότια περιοχή Chumbivilcas, οι ντόπιοι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα για το φεστιβάλ Takanakuy, όπου ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους με μάχες. Η μέρα είναι γεμάτη με καυγάδες, ποτό, χορό και μουσική.

Η δραστηριότητα αυτή έχει ως στόχο την οικοδόμηση των δεσμών και τη διευθέτηση των διαφορών πριν από την άφιξη του νέου έτους. Οι ντόπιοι ανακοινώνουν με ποιον θέλουν να πολεμήσουν και οι δικαστές ανακηρύσσουν τον νικητή μετά τον αγώνα.

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου και αφορούν διαφορές που κυμαίνονται από ερωτικά ζητήματα μέχρι και διαμάχες για κομμάτια γης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, οι καυγάδες αρχίζουν και τελειώνουν με μια αγκαλιά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb