The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η τάση στο Tik Tok που έχει κάνει πάταγο παγκοσμίως

Φρενίτιδα για τα βίντεο που δείχνουν μαμάδες να φορούν τα σeξι ρούχα από τις κόρες τους

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 27, 2022

Η τάση στο Tik Tok που έχει κάνει πάταγο παγκοσμίως

Μπορεί το Tik Tok να δημιουργήσει τάσεις σε χρόνο ρεκόρ; Φυσικά και μπορεί, αλλά κανείς δεν περίμενε πως μια σειρά από βίντεο με γυναίκες άνω των 30 ετών που φορούν τα ρούχα από τις κόρες τους θα έκαναν τόση αίσθηση παγκοσμίως.

Δηλώσεις όπως " Ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα βγει από το Tik Tok", "Αν δεν είσαι στο Tik Tok, τότε δεν είσαι διάσημος", και άλλες πολλές δείχνουν πως η εφαρμογή του Tik Τοk ήρθε για να μείνει στη ζωή μας. 

Μια τάση που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και δείχνει μητέρες να φορούν τα σeξι ρούχα από τις κόρες τους έχει δημιουργήσει φρενίτιδα παγκοσμίως με τα views να μην μπορούν να μετρηθούν πλέον.

Εκατομμύρια χρήστες παρακολουθούν μανιωδώς το ένα βίντεο μετά το άλλο, βίντεο που δείχνουν την τεράστια διαφορά στην εμφάνιση που μπορεί να κάνει το στυλ των ρούχων που φοράμε.

Απλές καθημερινές γυναίκες, μετατρέπονται σε σούπερ σeξι κυρίες αφού οι κόρες τους έχουν φροντίσει να τις δανείσουν τα προκλητικά ρούχα τους.

Τα σχόλια είναι πραγματικά απολαυστικά, αφού όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την αλλαγή που βλέπουν.

Απολαύστε μερικά ενδεικτικά βίντεο...

@celinakjolberg Turning my mom into me!🤩#foryou #trending #xyzbca #viral #fypシ #tiktok #foryoupage #trend ♬ original sound - evie
@emiliaz04 Gorgeous 💃🏼 #momma #momsoftiktok #clothes #fyp #trending ♬ original sound - evie
@help_i_am_dissolving #mom #momsoftiktok #moms #mymomscloset #turningmymomintome #mymom #slay #slaygirl #yeahgetit ♬ original sound - evie
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb