The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το αδιανόητο ποσό που βγάζει ζευγάρι ερασιτεχνών ηθοποιών ποpνό

Η ζωή ενός ζευγαριού που αποφάσισε να γυρίζει ερωtικά βίντεο άλλαξε εντελώς


Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2022

Το αδιανόητο ποσό που βγάζει ζευγάρι ερασιτεχνών ηθοποιών ποpνό

Ένα ζευγάρι που έγινε… απροσδόκητα δημοφιλές χάρη στα ερασιτεχνικά βίντεο που ανέβαζε στο ΡornHub, μίλησε για όλη αυτή την εμπειρία και αποκάλυψε τα χρήματα που έχει κερδίσει μέσα από αυτή την διαδικασία.

Ο λόγος για τον 42χρονο Λέον και την 38χρονη Γίνι, οι οποίοι έγιναν το ζευγάρι ερασιτεχνών με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα ερωtικού περιεχομένου για το 2022 και όπως παραδέχθηκαν έβγαλαν μυθικά ποσά.

Οι Πορτορικανοί «πρωταγωνιστές» είχαν πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές έχοντας ανεβάσει 250 βίντεο, με το καθένα να είναι διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών. Γυρίζουν νέο υλικό 2-3 φορές την εβδομάδα και η προσπάθειά τους έχει αποφέρει καρπούς.

Μιλώντας στο BuzzFeed, το ζευγάρι με έδρα στο Τέξας αποκάλυψε ότι κέρδισε πάνω από 2.000 δολάρια τον πρώτο μήνα της δημοσίευσης περιεχομένου στο ΡornHub. Πλέον έχουν φτάσει να έχουν έσοδα από αυτή την ιστορία από 15.000-25.000 δολάρια κάθε μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕐𝕀ℕ𝕐𝕃𝔼𝕆ℕ (@yinyleonofficial)

«Ήμουν στο στρατό 13 χρόνια, αλλά έφυγα διότι ότι έκανα εκεί σε έναν χρόνο, εδώ το κάνω σε 1,5-2 μήνες. Είναι απίστευτο» είπε χαρακτηριστικά ο Λέον. Από την πλευρά της η Γίνι έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περισσότερο από 660.000 στο Twitter.

«Το ΡornHub» κινεί τα πάντα», εξήγησε ο Λέον. «Όταν ένα βίντεο εμφανίζεται στην κεντρική σελίδας της πλατφόρμας, τότε φτάνει να έχει εκατομμύρια προβολές», συμπλήρωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕐𝕀ℕ𝕐𝕃𝔼𝕆ℕ (@yinyleonofficial)

Το ζευγάρι εξήγησε ότι εμπνεύστηκε και πήγε στη βιομηχανία ερωtικού περιεχομένου λόγω ενός βίντεο στο YouTube που παρακολούθησαν ,στο οποίο ένα άλλο ζευγάρι είχε μιλήσει για το πόσο επιτυχημένο ήταν για τη ζωή τους.

Ο Λέον και η Γίνι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι εξαιτίας των βίντεο που γυρίζουν στην ύπαιθρο. Σε αυτά φαίνεται να συνευρίσκονται ερωτικά την ώρα που έχουν βγει έξω για περπάτημα ή για τζόκινγκ. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά του ΡornHub, η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσίασε αύξηση 121%.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕐𝕀ℕ𝕐𝕃𝔼𝕆ℕ (@yinyleonofficial)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb