The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε: «Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε;»

Τα έβγαλε όλα στη φόρα


Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2022

Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε: «Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε;»

Στο επίκεντρο του σχολιασμού έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κυρίως λόγω των δημοσιευμάτων που θέλουν να έχει χωρίσει εδώ και μήνες από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την ίδια μάλιστα να βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση.

Συγκεκριμένα, το Πρωινό Μας αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί και μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν στο ίδιο σπίτι. «Ξέρω ότι πια η ζωή τους έχει πάρει λίγο χωριστούς δρόμους. Απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει», ειπώθηκε συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρει ήδη τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα. Ο νέος σύντροφος της δημοσιογράφου, είναι μάλιστα ο πρώην της άλλοτε κολλητής της φίλης, Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον οποίο ήταν μαζί 4 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν, έναν εντυπωσιακό ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο Nomads (δείτε εδώ τα σχόλια τους στο instagram).

Τα έβγαλε όλα στην φόρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος -που δεν έχει απαντήσει στα εν λόγω δημοσιεύματα- έχει απασχολεί το τελευταίο διάστημα αρκετά και για την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να το επιβεβαιώσει μέσα από ένα βίντεο του Fipster στο κανάλι του στο youtube.

Συγκεκριμένα, οι δύο φίλοι πήγαν στην Κύπρο για λίγες ημέρες και εκεί ο Κωνσταντίνος επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τη συμμετοχή του ζητώντας και την στήριξη του κόσμου (δείτε εδώ ποια άλλα άτομα φαίνεται πως έχουν κλειδώσει για το παιχνίδι).

«Εσείς που βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα στο Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ότι έγινε στο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω», είπε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb