The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πιο sexy πυροσβέστης στον κόσμο κάνει χαμό

Με 1.600.000 followers στο Instagram


Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2022

Η πιο sexy πυροσβέστης στον κόσμο κάνει χαμό

Η 36χρονη έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram που ποστάρει σeξι στιγμιότυπα και αυτό εκτιμάται δεόντως από τον ανδρικό πληθυσμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Το άρθρο αναφορικά με την πιο σeξι αστυνομικό του πλανήτη, το λατρέψατε. Την Diana Ramirez, τη γυναίκα που δε φοβάται να κάνει περιπολίες στους δρόμους του Μεντεγίν και να τα βάλει με την εγκληματικότητα και τη διαφθορά της Κολομβίας. Σήμερα αλλάζουμε επάγγελμα και πάμε στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Συγκεκριμένα στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σώμα Schwarzenbek στο Schleswig-Holstein της Γερμανίας. Εκεί που ο τίτλος της πιο σeξι πυροσβέστη της Γερμανίας ανήκει στην Anike Ekina.

Η 36χρονη έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram που ποστάρει σeξι στιγμιότυπα και αυτό εκτιμάται δεόντως από τον ανδρικό πληθυσμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Οι followers της ξεπερνούν τους 1.600.000 σε αριθμό και η τάση είναι ανοδική. Ωστόσο, όταν δεν παλεύει με τις φλόγες ή δεν ανεβάζει καυτά στιγμιότυπα, η Anike καταπιάνεται με τη νέα της μεγάλη αγάπη: Το σαξόφωνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANIKE EKINA (@anike.official)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANIKE EKINA (@anike.official)



[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb