The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 ταινίες για μια τεμπέλικη Κυριακή

Γιατί πολλές φορές τη χρειαζόμαστε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2022

5 ταινίες για μια τεμπέλικη Κυριακή
@mubi.com

Το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής μας πιάνει μια μεγάλη επιθυμία να αράξουμε στο σπίτι και να βάλουμε μια οικεία και feelgood ταινία να παίζει, ώστε να νιώσουμε άντα, να χαμογελάσουμε και να τεμπελιάσουμε όσο μπορούμε λίγο πριν ξεκινήσει μια ακόμα απαιτητική εβδομάδα.

Ποιες είναι αυτές οι ταινίες; Για τον καθένα διαφέρουν. Ωστόσο εμείς θα σας προετείνουμε 5 διαχρονικές ταινίες για μια τεμπέλικη Κυριακή. Το έχουμε κάνει, γι’ αυτό το λέμε...

Ferris Bueller's Day Off

Το λέει βέβαια και ο τίτλος ότι πρόκειται για κάτι σαν ρεπό, αλλά ο Ferris Bueller δεν τεμπελιάζει καθόλου σε αυτή την ημέρα. Ωστόσο είναι πολύ ευχ΄σριστο και ξεκούραστο να παρακιολουθούμε την πιο ανέμελη ημέρα της ζωής του στην οποία ξεδιπλώνει όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς του.

When Harry Met Sally

Αν ψάχνουμε μια ταινία που η κωμωδία συναντά επιτυχημένα την ρομαντική κομεντί, τότε αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Ο Billy Crystal και η Meg Ryan μας χαρίζουν την πιο εύθυμη ερωτική ιστορία που έχει υπάρξει που είναι ότι πρέπει για μια ήσυχη και όμορφη Κυριακή.

Hoosiers

Μια από τις πιο feelgood ταινίοες που έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, θα σας γαληνέψει, θα σας πορώσει μέχρι ένα σημείο και στο τέλος, ως συνήθως, θα σας αποζημιώσει όπως πρέπει, αφηνοντάς σας με αυτή τη γλυκιά και όμορφη αίσθηση που τόσο αποζητούσατε.

Back to the Future

Ίσως η έννοια της ταινίας για μια τεμπέλικη Κυριακή. Ο συνδυασμός κωμωδίαςμ επιστημονικής φαντασίας, ατάκας και λίγης καλοπροέραιτης τρέλας, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για αυτή τη λίστα, σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από τον συνηθισμένο.

National Treasure

Για όσους θέλουν λίγη περιπέτεια και λίγη ιστορία, αυτή η ταινία είναι ιδανική για να μη σηκωθείτε ποτέ από τον καναπέ για 131 λεπτά. Συνδυασμοί στοιχείων, γνώσεις και κυνηγητό, είναι μια καλή περίπτωση ταινίας για να τεμπελιάσει το σώμα αλλά όχι το μυαλό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb