The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ταινίες και Μουντιάλ: Ποδόσφαιρο παντού για έναν μήνα Entertainment

Μουντιάλ 2022: Η μίνι σειρά με όλο το παρασκήνιο διαφθοράς πριν τη διοργάνωση του Κατάρ

Η έρευνες, οι αποδείξεις και το αποτέλεσμα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 29, 2022

Μουντιάλ 2022: Η μίνι σειρά με όλο το παρασκήνιο διαφθοράς πριν τη διοργάνωση του Κατάρ
@broadcastnow.co.uk

Το Μουντιάλ του Κατάρ γνωρίζουμε ότι δεν είναι καθόλου καθαρό. Κι όπως μας δείχνει αυτή η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ δυο επειδοδίων δεν ήταν από την γέννησή της.

Η επιλογή του Κατάρ ξεσήκωσε από την αρχή θύελλα φημών ότι πρόκειται περι σκανδάλου διαφθοράς και χρηματισμού των στελεχών της FIFA. Η έρευνα ξεκίνησε και πολλές από τις φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Όλη η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από δυο επεισόδια της έρευνας που έκαναν οι δημοσιογράφοι Heidi Blake και Jonathan Calvert, έρευνα που βοήθησε τα μέγιστα για να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο. Μέσα στους διαδρόμους της FIFA οι κανόνες δεν ισχύουν και τα λεφτά κάτω από το τραπεζι είνα καθημερινό φαινόμενο.

Η διαφθορά βασίλευε για δεκαετίες, με τους ανθρώπους της FIFA να αισθάνονται άτρωτοι και να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Η έρευνα των δημοσιογράφων και αργότερα του FBI απέδειξαν πως η ανάθεση στο Κατάρ ήταν ένα ξεπούλημα, με τη Heidi Blake να αναρωτιέται απλά, πως ένω όλα έχουν αποκαλυφθεί, τελικά το Μουντιάλ θα γίνει όντως στο Κατάρ.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια διεισδυτική ματιά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που απέδειξε ότι η διαφθορά βρίσκεται παντού.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb