The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μας υπενθυμίζει τη δύναμη του σινεμά

The Fabelmans - Bones and All - Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο - Τέλος Χρόνου - Παράξενος Κόσμος

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 24, 2022

Ταινίες της εβδομάδας: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μας υπενθυμίζει τη δύναμη του σινεμά
@Universal Pictures

5 ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

The Fabelmans

του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Με τους Μισέλ Γουίλιαμς, Πολ Ντάνο, Σεθ Ρόγκεν, Γκάμπριελ ΛαΜπέλ, Τζίνι Μπερλίν, Τζούλια Μπάτερς, Ρόμπιν Μπάρτλετ, Κίλι Καρστέν, Τζουντ Χιρς.

Δραματική 2022, ΗΠΑ 151’

Mεγαλώνοντας στην Αριζόνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει ένα συνταρακτικό οικογενειακό μυστικό και διαπιστώνει τον τρόπο που η δύναμη του σινεμά τον βοηθά να διαχειριστεί την αλήθεια.

Bones and All

του Λούκα Γκουαντανίνο. Με τους Τίμοθι Σαλαμέ, Τέιλορ Ράσελ, Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε, Κλόε Σεβινί, Μάικλ Στούλμπαργκ.

Δραματική 2022, ΗΠΑ - Ιταλία - Ην. Βασίλειο 130’

Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Μάρεν, μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πως να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και τον Λι έναν ακραίο και στερημένο τυχοδιώκτη… οι οποίοι συναντιούνται και ενώνονται για μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όμως, παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την ετερότητά τους.

Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Guillermo del Toro's Pinocchio)

του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Με τις φωνές των Γιουαν ΜακΓκρέγκορ, Ντέιβιντ Μπράντλεϊ, Τζον Τορτούρο, Ρον Πέρλμαν, Κέιτ Μπλάνσετ, Τιμ Μπλέικ Νέλσον.

Animation 2022, ΗΠΑ - Μεξικό 114'

Η ιστορία του γνωστού ξύλινου αγοριού που ζωντανεύει και ζει μια μαγευτική περιπέτεια, η οποία υπερβαίνει κόσμους και αποκαλύπτει τη ζωογόνο δύναμη της αγάπης.

Τέλος Χρόνου

του Λουκά Παλαιοκρασά.

Ντοκιμαντέρ 2022, Ελλάδα 77’

Η Σοφία, ο Λορντ, ο Αλέξανδρος και ο Νίκος είναι μαθητές Λυκείου και δυσκολεύονται να βρουν τη θέση τους σε ένα σχολείο που αγνοεί τις ανάγκες τους. Ενώ αντιμετωπίζουν την πίεση των πανελληνίων, η ζωή τους μπαίνει σε αναμονή όταν μια μαθητική κατάληψη επιβάλλει το κλείσιμο του σχολείου…

Παράξενος Κόσμος (Strange World)

του Ντον Χολ. Με τις φωνές των Βαγγέλη Στρατηγάκου, Γιάννη Στεφόπουλου, Κωνσταντίνου Κλαυδιανού, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στεφανία Γουλιώτη, Αγγελου Λιάγκου, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Ιριδας Πανταζάρα, Γιώργου Μαντά, Νικόλα Ζωζού, Βασιλικής Σούτη, Μαρίας Πλακίδη, Παναγιώτη Αποστολόπουλου.

Animation 2022, ΗΠΑ 97’

Η ιστορία μιας μυθικής οικογένειας εξερευνητών, των Κλέιντ, στην προσπάθειά τους να εξερευνήσουν μία αχαρτογράφητη και ύπουλη περιοχή, παρέα με ένα ετερόκλητο πλήρωμα που περιλαμβάνει μια άμορφη μάζα, ένα τρίποδο σκύλο και ένα πλήθος από αδηφάγα πλάσματα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb