The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε News Room

Μουντιάλ 2022: Το... «Toy Story» βίντεο του Bleacher Report είναι ότι καλύτερο έχουμε δει

Απλά απίθανο...

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 21, 2022

Μουντιάλ 2022: Το... «Toy Story» βίντεο του Bleacher Report είναι ότι καλύτερο έχουμε δει

Μέχρι στιγμής είναι μακράν το καλύτερο βίντεο για το Μουντιάλ που έχουμε. Το «Bleacher Report» ευθύνεται για τη δημιουργία του. Με το concept να παραπέμπει σε «Toy Story», όπου αρχικά Μέσι και Κριστιάνο και αργότερα άλλοι αστέρες που θα συμμετάσχουν σε αυτό, ζωντανεύουν με σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει και πόλο έλξης για διαφημίσεις και αφιερώματα, όπως αυτό το βίντεο. Το βίντεο της Nike με αστέρες του παρελθόντος να αγωνίζονται απέναντι στους σημερινούς ήταν εξαιρετικό, αυτό της Adidas με τους 5 Μέσι των Παγκοσμίων Κυπέλλων επίσης, αλλά αυτό του Bleacher Report μάλλον πιάνει κορυφή, με την έμπνευση του από το «Toy Story».

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζονται ως παιδικές φιγούρες και μόλις κλείνει η πόρτα, ζωντανεύουν κι αρχίζουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Ο Νεϊμάρ παίρνει τη σκυτάλη και κάνει ντρίμπλα ουράνιου τόξου πάνω από τον Χάαλαντ που βρίσκεται… εγκλωβισμένος στη συσκευασία λόγω της απουσίας του από το Μουντιάλ, ο Μπαπέ αφήνει το CD του FIFA 23 και παίρνει θέση στη γραμμή της αφετηρίας για ένα σπριντ με Αλφόνσο Ντέιβις, Σον και Λοσάνο, με την τριάδα αυτή να… διακόπτει τη βολή του Γκάρεθ Μπέιλ στο γηπεδάκι του μίνι γκολφ!

Χωρίς περαιτέρω spoiler, δείτε το υπέροχο βιντεάκι:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb