The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τρία είδη ταινιών που είναι ιδανικά για να δεις το βράδυ στο σπίτι

Με παραδείγματα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 18, 2022

Τρία είδη ταινιών που είναι ιδανικά για να δεις το βράδυ στο σπίτι
@youtube.com/Noble Treize

Οι ταινίες που βλέπουμε το βράδυ στο σπίτι είναι πολύ σημαντικές για την ψυχολογική μας ισορροπία μέσα στην ημέρα. Μια γεμάτη ημέρα γεμάτη άγχος και υποχρεώσεις πρέπει να αποκτήσει μια ισορροπία όταν γυρίσουμε σπίτι και καθίσουμε μπροστά από την τηλεόραση. Πρέπει να ψυχαγωγηθούμε, να δώσουμε με μια έννοια στην ψυχή μας ένα “φάρμακο”.

Αυτό το φάρμακο μπορεί να δοθεί με οποιαδήποτε ταινία από οποιοδήποτε είδος, ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Αλλά οι περισσότεροι, μάλλον θα χρειαστούν κάτι που θα τους κάνει να αισθανθούν πιο ανάλαφρα, πιο ήρεμα, πιο ξεκούραστα.

Οπότε κατά τη γνώμη μας και λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία της statista.com, τα ιδανικά είδη ταινιών για τα βράδια στο σπίτι είναι τα τρια παρακάτω:

Κωμική περιπέτεια

Το χιούμορ πάντα μας ξαλαφρώνει, ενώ η περιπέτεια που έχει κωμική χροια, μας κάνει να σκεφτούμε ότι ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει έυκολα πολλά πράγματα χωρίς να αγχωθεί και πολύ και αντιμετωπίζοντας τη ζωή με χιούμορ και καλή διάθεση. Το ίδιο έκανε ο Bruce Willis στο Die Hard, ή ο Indiana Jones στις ομώνυμες ταινίες, ο Eddie Murphy στο Beverly Hills Cop και ο Jackie Chan με τον Chris Tucker στο Rush Hour.

Κωμωδία

Το γέλιο που θα μας βγάλει μια ταινία όχι μόνο θα μας ξαλαφρώσει αλλά θα μας κάνει να ξεχαστούμε κιόλας, σβήνοντας προσωρινά ότι μας απασχολεί. Θα μας κάνει να αφεθούμε να δούμε τα πράγματα με πιο χαλαρό μάτι και να έρθουμε πιο κοντά με την παρέα με την οποία την βλέπουμε. Οπώς θα κάνουμε με την παρέα του Hangover, του Hot Fuzz, Wedding Crashers και των Monty Python.

Αστυνομική

Κάθε ταινία που θα μας βάλει να σκεφτούμε, είτε για να λύσουμε ένα μυστήριο είτε μια υπόθεση εγκλήματος, θα διώξει τις υπόλοιπες σκέψεις από το μυαλό μας και θα μας βάλει μέσα στην ταινία, σαν να πρωταγωνιστούμε εμείς. Οπότε όχι μόνο θα ξεχαστούμε αλλά θα μπούμε και στον ρόλο. Όπως το LA: Cofidential, το Serpico, στο Bridge of Spies και το Mystic River.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb