The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ολέθρια σχέση: Η απόλυτη ταινία για την απιστία

Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει μια ερωτευμένη γυναίκα;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΝΟE 17, 2022

Ολέθρια σχέση: Η απόλυτη ταινία για την απιστία

Ένα διήμερο που έμοιαζε ανώδυνο, μετατρέπει μια γυναίκα σε ένα αδίστακτο και επικίνδυνο άτομο.

Δύο ηθοποιοί με μοναδικό εκτόπισμα δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας σε μια ταινία που όσα χρόνια και αν περάσουν βλέπεται με το ίδιο ενδιαφέρον από τους θεατές. Στην "Ολέθρια Σχέση" δεν νιώθεις ότι βλέπεις ταινία, αλλά ότι κρυφοκοιτάς τη ζωή των γειτόνων σου, και περιμένεις να δεις που θα καταλήξει αυτό το μπέρδεμα.

Η Γκλεν Κλόουζ, μπαίνει στη ζωή του Μάικλ Ντάγκλας, αν προτιμάτε ο Μάικλ μπαίνει στη δική της ζωή, και έρχονται τα πάνω κάτω.

Ο Μάικλ Ντάγκλας παντρεμένος με παιδί, περνάει ένα παθιασμένο Σαββατοκύριακο, όπου απατάει τη γυναίκα του με την Γκλεν. 

Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα που θέτουν την οικογενειακή γαλήνη του παντρεμένου ζευγαριού σε κίνδυνο.

Η Γκλεν παθιάζεται, δεν δέχεται ότι αυτό που έζησαν είχε ημερομηνία λήξης και ξεκινάει να μπερδεύεται στο ζευγάρι με καταστροφικές συνέπειες.

Η ταινία δεν αφήνει κανένα κύτταρο να ηρεμήσει, είσαι συνέχεια στη τσίτα, προσπαθείς να διαλέξεις πλευρά και το τέλος σε ανταμοίβει.

Δείτε τη χωρίς δεύτερη σκέψη...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb