The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Σειρές με αληθινές ιστορίες που όλοι πρέπει να δουν

3 εξαιρετικές σειρές μαις σεζόν

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 09, 2022

Σειρές με αληθινές ιστορίες που όλοι πρέπει να δουν
@deadline.com

Οι αληθινές ιστορίες είναι πολλές φορές πιο ελκυστικές σε μια ταινία ή σειρά. Το γεγονός ότι κάτι συνέβη στην πραγματικότητα, ίσως είναι και πιο ενδιαφέρον εν τέλει.

Οι σειρές που βασίστηκαν σε αυτά είναι αρκετές, αλλά οι παρακάτω τρεις ξεχωρίσουν και θα τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα…

Mrs. America

Η αληθινή ιστορία της Phyllis Schlafly, της συντηρητικής ακτιβίστριας που ηγήθηκε της επιτυχημένης καμπάνιας απέναντι στην τροποποίηση του συντάγματος των ΗΠΑ, ώστε να υπάρχει νόμος ίσων δικαιωμάτων για όλους τους πολίτες της χώρας. Η Cate Blanchett δίνει μια υπέροχη ερμηνεία στο ρόλο μιας γυναίκας που είναι το αντίθετο της σημερινής εποχής.

When They See Us

Μια εξαιρετική σειρά μιας σεζόν, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, για τον ρατσισμό, την αδικία, τη σημασία της ελευθερίας και του σεβασμού της ζωής. Κέρδισε δυο βραβεία Emmy.

The Spy

Σειρά μιας σεζόν με τον εξαιρετικό όπου και αν παίζει Sacha Baron Cohen. Η αληθινή ιστορία του υπαλλήλου Eli Cohen που έγινε μυστικός πράκτορας στη Συρία και κατάφερε να εισχωρήσει στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης της χώρας.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb