The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η σειρά που έλυσε 260 υποθέσεις και απελευθέρωσε 7 αθώους φυλακισμένους

Αλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή πολλών ανθρώπων

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 07, 2022

Η σειρά που έλυσε 260 υποθέσεις και απελευθέρωσε 7 αθώους φυλακισμένους
@decider.com

Ο τίτλος της σειράς υποδηλώνει το αντίθετο, αλλά μάλλον γι’ αυτό φτιάχτηκε η σειρά. Ξεκίνησε το 1987 και τα τελευταία χρόνια έχει βρει σπίτι στο Netflix. Η σειρά Unsolved Mysteries έχει λύσει περισσότερες από 260 υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε και βοήθησε οικογένειες να μάθουν την αλήθεια γύρω από άλυτα μυστήρια που κρατούσαν για δεκαετίες.

Από τότε που έκανε πρεμιέρα, έκανε επανάσταση στη διαδραστικότητα, αφού έδωσε στο κοινό την ευκαιρία να βοηθήσει στην επίλυση των υποθέσεων. Μια τηλεφωνική γραμμή έφτανε αρχικά για να τους δώσει την ευκαιρία να μοιραστούν τις πληροφορίες που είχαν για την εν λόγω υπόθεση.

Πλέον υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για το κοινό να επικοινωνήσει. Και με όλες αυτές τις πληροφορίες από το κοινό, λύθηκαν πολλά μυστήρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σειράς, οι μισές υποθέσεις που είχαν να κάνουν με καταζητούμενους φυγάδες λύθηκαν, περισσότερες από 100 οικογένειες επανενώθηκαν με χαμένους συγγενείς, και επτά άνθρωποι που είχαν καταδικαστεί άδικα για εγκλήματα που δεν έκαναν, απελευθερώθηκαν από τη φυλακή.

Μιλάμε λοιπόν για μια σειρά, που κυριολεκτικά έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb